-->

02.07.21

Список пенсійних та соціальних виплат, які перерахували за новим прожитковим мінімумом


13 коментарів:

Niki сказав...

Инвалид войны вчера 02.07.2021 пришла на Приват Банк пенсия с добавкой около 30 грн. добавкой вот все ваши списки с нарахуваннями добвками…

Unknown сказав...

ЧЕГО ХОТЕЛИ ТО И ПОЛУЧИЛИ

Georgy сказав...

А вы думали, что 30-го подпишут и с 1-го будут платить? На перерасчёт уйдёт немало времени. Возможен вариант получения повышенной в августе с доплатой за июль. Всем здоровья и терпения.

Анонім сказав...

От радости четыре раза написал одно и тоже.

Анонім сказав...

мені по 3групі інвалідності партизану добавили більше 300 грн

Анонім сказав...

У Вінниці голова координаційної ради ТАК ЗВАНОЇ ЧОРНОБИЛЬЦІВ отримує пенсію 16500 грн осадчук петро пилиппович та доплату від КДБ СРСР за співпрацю не вистачає грошей За що таким добавляти з 01 липня 2021 року?

Unknown сказав...

Коля з Вінниці,ти поц кончений.

Анонім сказав...

коментатор приєднуйся будемо 2 поца кончених
я гидро стукача від КДБ СРСР знищу ти мене та інших можливо Ти зі стукачем не доїхав в зону бо вечеряв за одним столом під Дібровою 1986 році?

Unknown сказав...

Коля з Вінниці,ти ошибка аборта,якщо маеш докази на П.Осадчука звертайся до Мін.соц.політики України,КМУКРАЇНИ,ПРЕЗЕДЕНТА УКРЇНИ,"НЕ ВИНОСЬ ЛЮДЯМ МОЗГИ".

Анонім сказав...

для Вас УКР ноу не виношу! Можливо Ви з ним були на ЧАЄС в 1986 році Ваша пенсія більш як не СТУКАЧКА від КДБ СРСР його 16500грн моя партизана в 1986 році менше на кілька тисяч На добраніч

Анонім сказав...

Так пойди накакай ему в почтовый ящик.

Анонім сказав...

У Вінниці координаційної ради ГО чорнобильців не існує, самозванець осадчук петро засуджена особа за хабарі в 2012 році Ви разом брали хабарі від чорнобильців та інших мешканців держави? повідомте мені закінченому поцу держави?

Unknown сказав...

П.Осадчук ти Колі з Вінниці рубель должен віддай йому два рублі, щоб від тебе відчепився.

Дописати коментар