-->

05.07.21

Вже вкотре про самозванця

САМОЗВА́НЕЦЬ - той, хто видає себе за іншу особу, незаконно присвоюючи собі чуже ім'я, звання тощо (словник української мови).

Вже вкотре звертаю увагу чорнобильців на те, що Сергій Нехаєвський помилково, або умисно вводячі в оману, називає себе головою Донецької обласної організації ВГОІ «Союз Чорнобиль України». 

Керівники чорнобильских організацій Донецької області не дадуть мені збрехати, якщо я скажу, що так він себе називає на кожному офіційному заході. В останнє, таким чином, він підписався на своїй персональній сторінці під повідомленням від 2 липня 2021.

Дуже просто пересвідчитись на сайті Мінюста, що головою Донецької обласної організації ВГОІ «Союз Чорнобиль України» є Стружко Євген Павлович, ідентифікаційний код юридичної особи - 13486613 (про питання повноважності керівника прошу коментарі не надавати, це інша тема).

Нехаєвський Сергій Костянтинович, є керівником відокремленого підрозділу (філії) всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» - Донецька обласна організація, ідентифікаційний код юридичної особи - 43133544.

Тобто підпис потрібно ставити під правільною назвою організації, щоб тебе сприймали керівником тієї оргазіції, якою керуешь саме ти!

 


37 коментарів:

Unknown сказав...

стружко ,трубников моральные уроды и предатели -сводота

alder сказав...
Автор видалив цей коментар.
alder сказав...

https://comss.pics/image/UzEF5j

alder сказав...

В посиланні зверху - фото факт, а в посиланні нижче - відео факт
https://www.youtube.com/watch?v=vhPXqpC7AFA

Анонім сказав...

У Вінниці хабарник осадчук петро не легетивний координатор ради чорнобильців Рада не є юридичною особою
Але мерзоту приймають у органах влади області Вінницької

Анонім сказав...

А в нашому департаменті все через х@й.
В ВРУ приймають і радяться не з офіційними головами Всеукраїнських, а з всякого роду гайдаками, івакіними і ларисами.
Самозванці самозванцями і не представляють всіх чорнобильців ( хай вони самі золоті громадяни і герої з героїв). До того ж з ними радитись такаж користь, як радитись льотчику з трактористом як літати на літаку, або навпаки.

Unknown сказав...

Женю Стружко, я знаю много лет, нормальный парень но тут может быть одно НО, Женя остался на окупированой територии, и второе, успел ли он перерегистрироваться на СЧУ ИНВАЛИДОВ??????

Сергей Нехаевский сказав...

Сначала не хотел ввязываться в эту бесполезную дискуссию - ведь автор безусловно знает все тонкости изменившегося Закона Украины «Про громадські об’єднання». Как прекрасно знает, что бывшая Донецкая областная организация ВГОИ "Союз Чернобыль Украины", которую возглавляет Стружко Е.П., фактически прекратила свою деятельность на территории Украины с 2014 г., а успешно функционируют на просторах так называемой молодой республики. 5 лет чернобыльцы Донецкой области - члены Всеукраинской общественной организации инвалидов "Союз Чернобыль Украины" по сути не имели своей областной организации. И только в 2019 г. чернобыльцы Мариуполя, Марьянки, Курахового и Бахмута решили создать новую областную организацию ВГОИ "Союз Чернобыль Украины" и провели организационную конференцию по созданию областной организации. На этой конференции меня избрали Председателем организации. Эта новая областная организация была утверждена Центральным Советом ВГОИ "Союз Чернобыль Украины" и зарегистрирована в Минюсте. В соответствии с Законом Украины «Про громадські об’єднання» все новые организации, созданные после вступления этого закона в силу в новой редакции, имеют статус "відокремлений підрозділ". Это не мешает нам работать и решать проблемы чернобыльцев области и в первую очередь членов ВГОИ "Союз Чернобыль Украины". И именно по нашей инициативе в 2 раза был увеличен размер материальной помощи инвалидам-чернобыльцам области к 35-летию Чернобыльской катастрофы. Тогда никто из моих опонентов не возмущался, что мы это сделали! Пытаемся мы решить и другие проблемы чернобыльцев области - как в самой области так и на всеукраинском уровне (чего мы не могли сделать в период с 2014 по 2019 г.г.). Вся эта "мышиная" возня вокруг того, имеет ли наша организация право называться областной организацией ВГОИ "Союз Чернобыль Украины" или не имеет? Надо ли везде указывать что она является "відокремленим підрозділом", как это указано в законе, или не обязательно - по сути ничего не меняет. Факт остается фактом: сейчас на подконтрольной территории Донецкой области нет других официально зарегистрированных ОБЛАСТНЫХ ОБЩЕСТВЕННЫХ ЧЕРНОБЫЛЬСКИХ ОРГАНИЗАЦИЙ. И что бы не говорили злопыхатели - СОБАКИ ЛАЮТ, А КАРАВАН ИДЕТ! И будет идти и обеспечивать социальную защиту чернобыльцев области.
Не уверен в том, что мой комментарий опубликуют на этом сайте, попрошу друзей сделать это на других ...
Председатель Донецкой областной организации
ВГОИ "Союз Чернобыль Украины" Сергей Нехаевский

Unknown сказав...

Серёжа нафик ты оправдываешся!военным ликвидаторам поврезали пенсии от 2500-3000грн.вот такие дела.

alder сказав...

Сергею Нехаевскому:
Да кто же против!?
Пусть только "КАРАВАН" помнит какой организацией он руководит!!!

Georgy сказав...

Довожу до сведения Нехаевского С.,что на не подконтрольной Донецкой обл. никаких чернобыльских организаций нет, в 2014 г. все руководители дрыснули на Украину (в Европу) за зарплатами в 1 000 евро и 500 евро пенсии, как обещал По.Вопрос: что мешало создать организацию целых 5 лет?Или клюнул петух в одно место, когда начали менять удостоверения?

alder сказав...

Сергею Нехаевському:
Нагадаю. Недостовірною вважається інформація, яка не відповідає дійсності або викладена неправдиво, тобто містить відомості про події та явища, яких не існувало взагалі або які існували, але відомості про них не відповідають дійсності (неповні або перекручені).

Unknown сказав...

Військові ліквідатори які отримують військові пенсії почали отримувати пенсії на 2500-3000грн. Меньше.

Unknown сказав...

Бред,что получали то и получаем,даже на 30г больше.

Unknown сказав...

От пяти знакомых военных ликвидаторов,которые на военных песиях,получена информация:что получили пенсии,от 2500до3000грн. Меньше..Ждём информацию со всей Украины,не ленитесь пешите.

Unknown сказав...

Один из них назвал точную сумму13300-3500=9800-пенсия.

Unknown сказав...

Получается, что ч.3,ст59,в з/к,4555.поимели.

Unknown сказав...

Рано брат радуешся,цветочками,ягодки еще в переди.

Анонім сказав...

Бред, военные получали к пенсии задолженность за 2016 года и выше. Долг выплатили. Теперь военные ждут повышения.

Unknown сказав...

Зрозумів"Понял".

Анонім сказав...

вінницький осадчук петро всіх перевершив слава працівнику кдб СРСР. Колегам Бойчуку Миколі, Продану Василю треба відпочити!
Слава хабарнику України осадчуку петру

Unknown сказав...

Коля з вінниці збав обороти,успокойся.Якщо не успокоешся буду до тебе звертатись на прізвище яке записане в твоему пасорті.

Unknown сказав...

Паспорті

Unknown сказав...

Я не Коля, я Алик...

Unknown сказав...

Что Коля,Что Алик,дурака видно из далека.

Unknown сказав...

До Колі,чи Аліка,ти всеж нагавкав,з 01.08.21р.П.Осадчук буде отримувати пенсію 4600грн.з 01.01.22р.8272грн.8000грн.ти в нього видер.їж окуратно тільки не вдавися,сьогодня щоб не втопився до води не підходь.

Анонім сказав...

Ункноу ! Вінницький голова кординаційної ради не юридична особа осадчук петро отримує пенсію 16500 грн а не 4600 відкрий персональну справу особи та подивися Потім неси не синитницю в ефір людям Судимість з нього за отримання хабарів не знята Дивись справу КОЛЕГО!

Unknown сказав...

Я тобі не колего, тамбовський вовк тобі колега!!!

Анонім сказав...

мені колега осадчук петро пилипович хабарник,ти не колега ВИ підсобник хабарника озвуч моє ПІБ

Unknown сказав...

Ми згодні з тим що Осадчук Петро Пилипович, Вінничанин, хабарник і був засуджений за це, але не можливо і нереально забрати у нього 16000грн. пенсії, залишивши 4600грн. Це щось НЕ правдоподібно!

Анонім сказав...

Ункноу! Я жодного разу не ПИСАВ що у осадчука петра пенсію заберуть! або зменшать!!!! Як отримував 16500 так і буде

Анонім сказав...

Старі сиві люди, про що ви пишете? Хіба немає нагальних тем?
Рівень інтелекту рівень табурета.

Іван сказав...

Доброго дня. Вже більше, як півтори року в ВГОІ "Союз Чорнобиль України" перевибрано Президента. До цього часу СТРУЖКО ЄВГЕН ПАВЛОВИЧ не виходив на звязок з ВГОІ "Союз Чорнобиль України".Мало того згідно Закону про державну реєтрацію, до 2017 року потрібно було пройти перереєстрацію, яку не було зроблено, а тепер коли буде поновлено роботу, можна буде перереєструвати тільки як відокремлений підрозділ. Натомість Нехаєвський Сергій Костянтинович постійно проводить роботу і на місцевому рівні і на веукраїнському по всілякій підтримці чорнобильців.

Unknown сказав...

Чому від вас нікого небуло на протестній акції 17.06.21р. Біля Верховної Ради України,що з диванів краще спостерігається?

alder сказав...

Івану:
Те, що Стружко не перереєстрував свою організацію - позбавляє його статусу неприбуткової організації, але не скасовує існування самої організації!

А як Ви, напевно, знаєте - не може бути двох організацій з однаковими назвами.

Unknown сказав...

САМОЗВАНЦЫ это мы свами, а ЭЛИТА ликвидаторов это эвакуированные и переселённые,,, Если бы не они то мы с вами не имели бы не УЯ и только благодаря им мы имеем статус ЛПА И ПЕНСИИ , так кричала эвакуированная супер ликвидатор БАТАЛОВА ИРИНА и подпевающая переселенка НЕЛЯ УЛАЩИК НА МИТИНГЕ В 12ГОДУ НЕКОГДА СЛАВНОМ ГОРОДЕ ДОНЕЦКЕ, пусть вам расскажет ПОТЁМКИНА ОНА РЯДОМ С НЕЙ СТОЯЛА ТАК, ЧТО МЫ НИ КТО И ЗВАТЬ НАС НИ КАК... ПО ЭТОМУ ЭТУ ГЫДОТУ ОБХОЖУ ДЕСЯТОЙ ДОРОГОЙ: ЧЕГО И ВАМ ЖЕЛАЮ ...

Анонім сказав...

подтверждаю- на военной пенсии и получил меньше на 2 с лишним тысячи . сейчас -9700 грн

Дописати коментар