-->

22.08.21

У Черкасах відсвяткували 30-річчя ВГОІ "Союз Чорнобиль України"

25 коментарів:

Unknown сказав...

Отут на відео Валентина Миколаївна говорить що відстоює права Чернобильців а під стінами Верховної ради під час акції 17.07.21 вона кричала щоб нипринімали закон 4555 який розширює права для гражданських ліквідаторів.Вони разом з Хрущенком Яценко Ларісою підписували якусь резолюцію яку направляли до верховної ради,щоб не надать таких прав гражданським лікаідаторам,а тут вона борець за права Чернобильців ганьба таким людям вони забули за 2і3 категорію,а вже пройшло з дня трагедії 35 років.Ганьба вам, за свій карман ви тільки думаєте.Ганьба іще раз.

Анонім сказав...

2-3 категорії самі хворі в світі.
Хто вас не пускає в лікарні і на
МСЕКи? За 35 років можна було вже долізти на пузі і не скиглить.
Чи ви ждете щоб лікарні і МСЕКи самі до вас додому приїхали?
Ви вже заї@ли своїм ниттям.
Хворі то ідіть і доказуйте в медзакладах,а не в інтернеті.
Тут групи і пенсії не дають.

Unknown сказав...

Гидко дивиться оце відео,і читать коментарі за 2і3кат.вони не ниють це єсть патріоти,хто їх гидить то хабарники,і взяточніки.Ни в усіх єсть гроші щоб нести у лікарню і давать лікарю який напише нормальний діагнос позор таким людям, нормальні закони треба щоб були прийняті.

Анонім сказав...

Может 2-3 категория самая и лучшая из категорий, никто же не спорит. Так как они деньги в больницу не несут, потому что совестливые, чтобы покупать диагноз, а если в больницу не идут ,хоть с деньгами хоть без денег, значит они не больные или глупые, другого объяснения нет. Если человек болен почему бы не посетить мед.учрежление? Если болен деньги не нужны! Иногда лень да водочка мешает что-то предпринять. А иногда жены должны помочь мужьям-увальням добиться результата. С божьей помощью да своими ручками и ножками.

Анонім сказав...

Хто їх гидить? Вони або не хворі і немає за що зачепитись, або п'ють безпробудно, або ледачі до краю, або пофігісти.
І що значить " написати правильний діагноз"? Який є той напишуть, а немає то гуляй лісом.
Патріоти вони!
А ми всі погулять вийшли?
Не хочете іти на групу і напрягтись то сидіть і мовчіть про долю.
За 60-70 всі хворі і не розбереш від чого.

Unknown сказав...

А ти радуєшся що в тебе група пенсія в13чи15тисяч,а вмене одні болячки,і пенсія в2100,і чиста совість і ниниємо як ви і ваші лже патріоти.Лквідатор 1986р.

Анонім сказав...

Я радуюсь що живий залишився і нікому не завидую. І перед тобою душу відкривати не хочу. І нити не буду.
І яка моя пенсія то нікого не стосується. Мені хватає. А яка в тебе мені всерівно, получай хоч сто тисяч.
В кого совість яка це теж стосується кожного особисто, а не анонімів різних. І хоть тут не брешішь, а чесно напишіть, що всім на всіх начхати.
І совість твоя навряд чи чистіша ніж моя. І патріот ти не більший і не менший всіх інших ліквідаторів.
А якщо маєш болячки то підніми дупу і вперед в стаціонар і оформляй групу.
І не єрепенься що 35 років не міг вийти з хати. Я вашого брата надивився. В соцзабез з паличкою кульгає, а пить горілку біжить що піймати не можна.
Якщо ти не такий, то ці мої думки тебе не стосуються.
По любому, ніхто за 2-3 категорію лікуватись не буде і в МСЕКи не піде.
А якщо точно знаєш і бачив і маєш докази, що хтось давав взятку так пиши заяву в прокуратуру а не ний тут.
Бо в останній час щось всі хто нічого не хоче робити і пальцем ворухнути геть поголовно самі чесні, самі герої і всі геть патріоти. І всі на " криші 3- го реактора" кістьми полягли і всю радіацію в собі зібрали і носять 35 років. А от до лікарні не дійдуть, а винні ті, що дійшли.
Брехать то брешіть, то справа кожного, але вірить ніхто не буде.

Анонім сказав...

К 80 годам, кто доживёт, все будут смертельно больны от Чернобыля (а может и нет), а от чего ещё можно болеть, если был на ликвидации. Атошники все ,как один, будут болеть от участия в АТО, все чиновники будут болеть от геммороя, насиженного в своих кабинетах. Везде есть проф.заболевания?! Доказывать не надо, главное что был. /Может это сарказм, а может ирония жизни, или просто желание человека к старости./

Віктор сказав...

це ж не голова...це пукінюлька.самозванка.

Анонім сказав...

Ну і хто там в залі і на сцені присмерті і убитий радіацією?
30 років в борьбє і сили і здоров'я є.
Їх довбнею не доб'єш.
І хай живуть, і дай усім Бог здоров'я.
І хай менше брешуть.
Але, думаю,чим далі від аварії тим брешуть бульше.

Unknown сказав...

Отакі які на цьому відео у настоящих ліквідаторів украли пенсії і 2-3кат кинули на виживання.Ганьба їм.

Unknown сказав...

Немає на вас Сталіна.Погрузить вас всіх псевдо інвалідів з докторами які давали групи вам,і вивизти нахрен на Колиму.А то вони посилають нас ідіть в больницю і ставайте такими як вони хабарниками.Нас нипитали чи хочеш ти їхать у той Чернобиль і ми толком ни знали за ту радіацію,а счас одні жирують а ті що працювали ті бідують.Ні чого прийде час.Ми все бачимо.

Анонім сказав...

Не ждите справедливости, нет её. Есть такая поговорка - "пока жирный сохнет, тощий сдохнет (так и не дождавшись справедливости)". Просмотрите вокруг, мир давно изменился, не в лучшую сторону. Посмотрите на власть,олигархов, чиновников, как они живут и что они творят! Что они боятся Господнего наказания? Да, при совке были минусы, но была пропаганда здорового морального общества, с человеческими ценностями. А что сейчас, человек человеку волк. Что сейчас приветствуется в обществе - ФИНАНСОВАЯ УСПЕШНОСТЬ, а каким образом она достигнута никого не интересует и не волнует. Это стало нормой. А взывание к совести и справедливости, это одинокий голос в пустыне. Народ за тридцать лет кардинально изменился, и плывет "по течению". Народ принял правила современной жизни со всеми ее извращениями. По другому уже не будет.

Unknown сказав...

Будет по другому і ми заставимо горе лідерів як Валентина Ларіса Яценко Хрущенком і багато інших які керують районними обласними організаціями які украли унас чернобильців усе пенсії лікування це єсть начало.

Анонім сказав...

Заставе хто? Під якими гаслами і для чого? Що вони поганого зробили? Кожному в рота ложку не встромиш.

Unknown сказав...

Молодец,четко написано и доходчиво.

Unknown сказав...

Що вони зробили хороше.Вони імпонують владі,і виконують всі вказівки ти думаєш то вони організовували поїздки на Київ.Вони должні поступать по другому дбать за своїх.

Unknown сказав...

Ліквідатори з пенсією в 2500 і єсть істенні патріоти і ми не станимо з вами в один ряд жируйте на здоров'я.

Unknown сказав...

Чого ти ноєш патріот всраний?Всі виновні крім тебе патріота всраного.

Unknown сказав...

Я б тобі морду набив на пиши адрес я тебе однию сука ти вонюча.Земля кругла ще зустрінемось.

Анонім сказав...

Близкие родные люди иногда хуже волка томбовского, а ты считаешь, что относительно посторонние люди могут помочь конкретно каждому ликвидатору, которых десятки тысяч? Есть определенные условия и прописанные законы, читай и действуй. Наши общественники действуют в рамках возможного, и не стоит уповать на них на все 100%, как на Господа Бога. То что наши лидеры не все идеальны, так чему удивляться, разве мы сами (лично) всегда протягиваем руку помощи ближнему? Несправедливости много, это факт, но реальность такова какая есть. Одни богуют, другие дуркуют.

Анонім сказав...

"Место встречи изменить нельзя" - НА НЕБЕСАХ, только там ни пенсия ни статус не нужны. Небеса и ангелы божьи всех помирят. Ждём приглашения в СНЛ (Союз Небесных Ликвидаторов).

Unknown сказав...

Вам все мало ненажретесь з своїми горе лідерами оце у нас союз чернобильський.

Unknown сказав...

Давно нужно тебе туди отправить фашиський вилупок.

Анонім сказав...

Ну эта инфа о фашистах, это за август месяц, это уже заезженная тема. А может блогер требует продолжение банкета, в этом направлении, если поднял её "на верх"?

Дописати коментар