-->

30.08.21

Міжнародний Форум «35 років Чорнобилю: уроки, досвід, сучасність»

6 коментарів:

Unknown сказав...

Ларіса про який форум можна говорить коли ви разом з Яценко і вам подібних украли пенсії у гражданських ліквідаторів,у 2-3 кат.Які в даний час одержують пенсію в 2500 тис.нимає за що ні лікувться ні таблеток купить.Я знаю вашу вашу відповідь що треба відирвать жопу від дивана і їхать добиваються.А деж ваш закон один для всіх,всі в рівних условіях були.Тільки одні гирої,а другі гомно,то я вам скажу що ганьба вам і соромно виставляється.Ганьба вам.

Unknown сказав...

Чого чипляєшся до Лариси та інших активістів? Чому для тебе та тобі подібних повиннен хтось щось робити?А ти будеш-будети сидіть на диванах та вимагать та принижувать людей які в міру своїх можливостей та згуртованністтю від влади вимагають пенсійного забезпечення, Ви 2-3категорії жодного разу не приймали участі в протестних акціях за поліпшення свого життя у Вас навіть свого лідера немає щоб відстоював Ваші інтереси в кабінетах влади,Не шекайте для себе"ХОЛУЇВ"ПРАЦЮЙТЕ ТА ВИРІШУЙТЕ СВОЇ ПРОБЛЕМИ САМІ,В МЕНЕ ТОБІ ПОДІБНИХ 50 ОСІБ В РАЙОНІ ТІЛЬКИ ЧЕКАЮТЬ МАННИ НЕБЕСНОЇ ТА 26.04.,14.12.ЩОБ ДОБРЯЧЕ ГАЗАНУТЬ НА ШАРУ, ТА ПОПЛАКАТИСЬ ЩО НІКОМУ НЕ ПОТРІБНІ ТА ВЛАДА ЇХ ЗАБУЛА.

Unknown сказав...

Що вона і їм подібні зробили.При-
сосалась як п'явка до тіла так вона до чернобильців за 35 років розвалили усе де путьовки в санаторій 2 кат.де повишення на харчування де забезпечення житлом.Їхать на Київ ни наша задача,ми у свій час зїздили у Чернобиль ми свій долг виконали.
А ти хам будеш оскорблять чернобильців обзивають їх п'яницями получиш по морді ни від мене то від других.Отакі як ви довели їх до такого стану.Тільки і висловлюєте хамство до нас.Якщо взялися то зробіть щось хороше,а так нипіартесь.

Unknown сказав...

Один палець на руках може донести ложку до рота?Ні!меньше плачте 2-3категорії злазьте з диванів та вимагайте своє соціальне забезпечення від влади згуртувавшись і не шукайте ХОЛУЇВ.ВАМ АКТИВІСТИ ПРОПОНУВАЛИ ЛЮДИНУ ЯКА МАЛА БАЖАННЯ ОЧОЛИТИ РУХ ДЛЯ ЗАБЕЗПЕЧННЯ ГАРНОГО ЖИТТЯ 2-3 КАТЕГОРІЯМ, НА САЙТАХ ТІЄЇ ЛЮДИНИ БУЛИ ТЕЛЕФОНИ,Я ВЖЕ ЗА....СЯ ПІДІМАТЬ СВОЇХ 2.ТА 3 КАТЕГРІЇ ЇХАТЬ НА КИЇВ НА ПРОТЯЗІ 12 РОКІВ,НА АВТОБУСАХ ВИДІЛЕННИМ МІСЦЕВОЮ ВЛАДОЮ.ЯК ЧУЮТЬ ЩО НАДА ЇХАТЬ НА КИЇВ ВІД УСІХ ЧУЮ, Я,НА РОБОТІ ПОЇХАТЬ НЕМОЖУ.А 26.04.ТА 14.12.ГАЗАНУТЬ ЗБИРАЮТЬСЯ ГАРНО ПІСЛЯ ЧОГО ПОБИТЬ ОДИН ОДНОМУ МОРДЯКИ.У МЕНЕ Є ДО ТЕБЕ-ВАС ОДНЕ ПИТАННЯ"ЧИМ ЗАЙМАВСЯ 35 РОКІВ,ЩО ЧЕКАВ?

Unknown сказав...

Не шукайте голку в копиці сіна та чорну кішку в темній кімнаті не найдете.Ми для держави використанна матерія та непотрібна.

Unknown сказав...

І нас використовують отакі суки,за для свого збагачення.

Дописати коментар