-->

02.09.21

«У фокусі подій»: Ольга Янчук і Ервін Кох про міжнародну взаємодію організацій допомоги чорнобильцям

110 коментарів:

Unknown сказав...

Що ти піарися сука

Unknown сказав...

Хай розкаже як з Ларіскою Хрущенком Яценко кричали проти закону 4555для гражданських ліквідаторів.Ми ліквідатори 2_3кат.пропрацювавши по 3-4 місяці на ліквідації получаємо пенсію в2500 тисяч,а Ольгє яку виселили з Чернобиля 15 чи 20 тисяч примєрно.А яку лапшу вона вішає з екрана,Горбачов не знав поки Ольга ни приїхала та неросказала що діється в Чернобилі.Отак ми і живем одні пахали та мають дулю,а другі каруселили по союзу,і мають пенсію,і ще виступають проти того щоб другим щось добавили.Я б ни писав би проти вас аби ви за нас Чернобильців думали і дбали про них.І не піартесь більше,ми більшу користь зробили для держави тільки держава забула про нас і навряд чи спомнить,час уходиь нас стає менше.

Unknown сказав...

Мені зрозумілий твій крик душі,твоя ненавість до державного керівництва.маемо те що маємо.Поки ви 2-3 категоріїбудете сидіть на диванах ніхто вас не почує та не побачить підіймайтесь та валіть на Київ,при допомозі пресси,та депутаті рішайте свої проблеми, під лежачий камінь вода ніколи не потече, а вам під п'яту точку пенсію влада пенсі не поставить.ПІДІЙМАЙТЕ СВОЇХ ЛІДЕРІВ,ПИХАЙТЕ В АВТОБУСИ ТА ВАЛІТЬ НА КИЇВ,НЕ ЗАХОТЯТЬ ЇХАТЬ ВІДБИРАЙТЕ ПОРТФЕЛІ ТА ГОНІТЬ З ПОЗОРОМ ПРИ ДОПОМОЗІ ТЕЛЕБАЧЕННЯ.ВИТЯГУЙТЕ СВОЇ ГОЛОВИ З ПІСКА,ДІЙТЕ.

Unknown сказав...

Кому діять старикам яким більше 70 років.Спасибі за підтримку.Ми нидолжні їхать,ми звертались до дипутатів,і на це єсть отакі Ольги,Ларіси,їм держава платить то хай їдуть і добиваються,а ми должні у них спитать,до них ми ще дойдимо,а Київ далекувато для нас стариків,і ни покарману.

Unknown сказав...

Громадські організації існують за внески членів громадських організацій,ніякі гроші держава на громадські організації не виділяє,все будується на єнтузіазмі членів громадських організацій,ці поїздки на протестні акції до київа за щомісячні внески на рахунки громадських організацій а не особисто керівникам,якщо в громадських коштів не існує на поїздку до Києва на протести звертайтесь до місцевої влади ОТГщоб допомогла транспортом на 10 і більше осіб не можете їхать самі нехай їдуть ваші діти чи онуки,Ваше житьтя у Ваших руках іншим на все НАПЛЕВАТЬ.

Unknown сказав...

І ще раз наголошую на це єть дипутати,і такі Ольги за...ли всіх будем доживать в нищиті.Отакі суки внас украли все.

Unknown сказав...

Якщо Ви є членом громадської організації щомісячно сплачуєте членські внески маєте членські квитки маєте квитанції про сплату внесків от тоді і їх спитаєте чому така ситуація з 2-3категоріями а якщо вибачте за слово ГОРЛОХВАТ-ГОРЛОХВАТИ,у Ви нічого не отримаєте.Вам потрібно шукать ту людину яка погодилась об'єднать 2-3 категорії,А САМЕ СТВОРИТЬ ВСЕУКРАЇНСЬКУ ГРОМАДСЬКУ ОРГАНІЗАЦІЮ ЛІКВІДАТОРІВ АВАРІЇ НА "ЧАЄС 2-3КАТЕГОРІЙ".

Unknown сказав...

А організація союз Чорнобиль для ізбранних.Знову з нас робиш дураків.Унічтожать вас надо фашистів.

Unknown сказав...

Суки вони і в Африці суки, одним пальцем ложку до рота не донести!

Unknown сказав...

Трошки слова вибирай до сучеу я не відношусь тому інеє СУЧЕУ (СЧУ)я розумію ТВОЮ злобу,розумію що ТИ МАЕШ право НА КРАЩЕ ЖИТТЯ, МАЕШ ТЕ ЩО МАЕШ ТОМУ ЩА ВВАЖАЕШ СЕБЕ ГЕРОЕМ."ГЕРОЇ ВОНИ І В АФРИЦІ ГЕРОЇ ТІЛЬКИ НЕ В УКРАЇНІ".

Unknown сказав...

35лет пролетело и 2,3 категории вспомнили что они ликвидаторы, забыли народную мудрость,готовь сани зимои а воз летом.
Знаете ещо говорят,что у бога нет рук кроме наших.

Unknown сказав...

До речі,в законі 4555 про ліквідаторів 2-3 категорії не згадали,тому що один Хрущенко і із Василькова призвіща не пам'ятаю,запам'ятав по червоні рубашці піднімали питання про пенсії 2-3категорій біля ВР.УКРАЇНИ "ШУКАЙТЕ ЇХ".

Unknown сказав...

Второй и третье надо переходить к делу хватит заниматся болтовнёй и героизмом ВАША СУДЬБА У ВАШИХ РУКАХ ПЕРЕСТАНЬТЕ УНИЖАТЬ ЛАРИС-КОТОРЫЕ ВАМ НИЧЕГО НЕ ДОЛЖНЫ ДЕЛАЙТЕ А НЕ ПИ@ТЕ.

Unknown сказав...

А ти з якої кат прийшов у першу і щас радуєшся даєш совєти що і як а чогож 20 чи 25 років назад чи хотяби 10 років назад нисовітували так в тихаря собі робили,а щас нам піди докажи щоти хворієш що був у Чернобилі.Скажуть добре діду що хоть скіки прожили.Закон треба щоб був,а отакі суки вкрали його, для себе вони давно зробили, тільки ни для трудяг.Нибійтесь ми ни ниємо прожевем,а всіх хто протів нас,хай вас Бог покарає,раз уже вспоминули бога.

Unknown сказав...

Другої та третьої в тисячі раз більше за першу,чому перша для вас повинна щось робить?,ТИ ВЖЕ ЗАЇ@@В СВОЇМИ СОПЛЯМИ "СУКА-КОНЧЕНА ГЕРОЙ ХРЕ@@В СКІЛКИ ТИ МОЖЕШ НАД ЛЮДЬМИ КУРВОТА ЗНУЩАТИСЬ ТА ТРИНИЖУВАТЬ ЇХ,ТОБІ НІХТО НІЧОГО НЕ ДОЛЖЕН,ПІДІЙМАЙ СУКА П'ЯТУ ТОЧКУ З ДИВАНУ ТА НЕ ВИНОСЬ ЛЮДЯМ МІЗГИ ПИЗ@Й ПО КАБИНЕТАМ.

Unknown сказав...

Блін,як це в тіхаря ходили робили,це що за базар?ЧОМУ ОБРАЖАЕШ ХВОРИХ ЛЮДЕЙ,ЇХНІ ХВОРОБИ ВІЗМИ СОБІ СУКА В ПАЗУХУ ПАДЛО КОНЧЕНЕ.

Unknown сказав...

У нас такіж самі фороби як і у вас,а суки ті що піаряться з екранів коль ти їх защищаєш то ти один із них.Ми нирішаєм нашу проблему, а доказуєм хто єсть гирой.Ну вам і вашій Ользі і їй подібних ви ж інваліди честь і хвала,а ми такіж самі як і ви тільки здорові будем пахать іще щоб вам жилось хорошо, і нам на больничку заробить.Нисірчайте інваліди ми іще ого за нашою спиною ви як у бога за пазухою.

Unknown сказав...

Дурбецело он и в
Африке дурбецело,чево не вините депутатов которые вас оставили за бортом а вините первую категорию.
Открою вам секрет,депутаты и не знали что есть ещё 2,3 категории для них все чернобыльцы одинаковые.
Вы надеялись что за вас будет кто то думать,в эпоху капитализма каждым должен думать сам за себя а не ныть и обвинять тех кто на группе,но думаю ваш поезд ушол.

Unknown сказав...

А что тебе мешает по пиарится на экранах телевидения?Героям в первую очередь дадут такую возможность пиз@@й на телевидение там свои претензии предявляй публично к власти и не оскорбляй народ.Вот там свой героизм и покажи.

Unknown сказав...

Фашиські ви виблядки,а не ліквідатори гроші вас згубили стрилять вас сук.У мене до вас сук запитань більш немає,я у знав що хотів.

Unknown сказав...

Та здохини ти вже скотиняка, твої слова та тобі в пазуху падло вонюче.

Unknown сказав...

Такое впечатление что коменты пишет психически ненормальныи да и ещё болен шизофрениеи человек.

Unknown сказав...

Так он уже парет всех на сайте Мы Чернобыльцы.

Анонім сказав...

Да купите уже человеку фашистского шнапса, пусть успокоится. Он так неравнодушен к слову ФАШИСТЫ, что применяет его где надо и не надо. Наверное без перерыва смотрит фильм "Семнадцать мгновений весны" или "Подвиг разведчика".

Unknown сказав...

После немецкого шнапса захочет ищё и немецкий автомат чтобы растрелять невинных людей,ему одна дорога в психушку.

Unknown сказав...

Я чув за ОЛЬГУ ЯНЧУК ще в 2011р.але ніколи її не бачив вона не піариться вона дійсно розказує про все правду і не заслуговує на приниження честі та гідності. Не сидить на 5-точці як некоторі 2-3 категорії чекаючи манни небесної.

Анонім сказав...

Эврика! Так это шанс получить связь, группу, инвалидность! Не бывает худа без добра. Однако герои "ударенныые об угол" не редкость среди нашего брата, статистика подтверждает.

Unknown сказав...

Ну що тема для обговорення закінчилась, хтось писав щоб я
на попіврився як вони на телебаченні.То нехай ваші Ольги,Ларіси,Хрущенки,Яценки організують виступ на телебаченні і я приїду,і побачите що нормальний психічно урівнлважений.Хочеться задають їм в очі багато запитань як вони дбали чернобильців,і щоб усі почули.Но у них кишка тонка вони цього не зроблять бо їм стидно буде,і з собою ще з пів сотні таких як я привезу,2-3 кат. Бувайте.

Unknown сказав...

Вибачте за ошибки

Анонім сказав...

Не надо в жизни делать ставку только на общественников. Они в первую очередь лидеры общественных организаций, а не представители власти. Наши лидеры могут прыгнуть "до потолка", высота которого, определена властью. Кто идёт в общественники, те у которых невыработан потенциал и скучно сидеть дома, да и контролировать ситуацию в социальной сфере, так как она касается прежде всего самих общественников-чернобыльцев. Среди них посторонних людей нет.

Unknown сказав...

Чому ти постійно шукаеш Халуїв?тебе та тобі подібних на телебачення запросят із радісттю злазь з дивану та бігом на телебачення без наведенних тобою прзвіщ.

Unknown сказав...

Оці люди всі ставленики попередніх влад,і працюють вони наних.Я общався з багатьма чернобильцями,і у
каждого були проблеми при виході на пенсію,наголошую у каждрго.Проблеми із здоров'ям лікуватися нема за що.У ставлеників від влади групи,путьовки в санаторій і так далі.Де справедливість.В совісті,а оці люди її потіряли.Можете хаять як хочете нам всерівно ми такіж самі як ви.Один із ваших писав що дипутати не знають що єсть 2-3 кат.бо ваші халуї ниозвучують цього ми ж ниходимо в провладних кабінетах як вони,ми ж працювали і щас працюєм,а людина труда щас ни в почоті (ето єсть бидло).Тільки ви їсте все те що виробило бидло.Я чекую приглашення в студію.

Unknown сказав...

Чуєш ти дятел тобі під@@@су хінхто нічого не должен су@@а ти кончна,ти що думаеш що самий-самий,ти використаний ган@@н.

Unknown сказав...

Ось такі ган@@@и будучи в ті часи при владі поробили собі ліквідаторів 2-3категорій немаючи ніякого відношення до ліквідації наслідків аварії на ЧАЄС ОТРИМУВАЛИ ПЕНСІЇ ПРАЦЮЮЧИ НА ВЕЛИКИХ ПЛСАДАХ,ЇЗДИЛИ З СІМ'ЯМИ ПО КУРОРТАХ ТА САНАТОРІЯХ,КОРИСТУВАЛИСЬ МЕДИЧНИМ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯМ,ТОДІ ВНИХ БУЛО ВСЕ ШОКОЛАДІ,ПЕРЕЙТИ НА 1-КАТЕГОРІЮ НЕ МОЖУТЬ ТОМУ ЩО ЛІВАКИ.

Unknown сказав...

А,ви всі як під копірку відповідаєте.Де вас цьому учять. У вас що своїх мозгів нимє.Вибачте я забув виж інваліди.У вас енцифалапптія.І у ваших лідерів .Немає про що з вами дискутірувать . Бувайте .

Unknown сказав...

Чуєш чмо,ти перший почав обзивать ОЛЬГУ,ЛАРИСУ ТА АКТИВІСТІВ,ЧОГО ТИ ДОМІГСЯ?ДОМІГСЯ ТОГО ЩО ТЕБЕ ЗАБАНИЛИ!ПІСЛЯ ЧОГО ТИ ВСРА@СЯ ПО САМІ ВУХА ГАН@@Н ШТОПАНИЙ ДИСКУТАНТ Х@@В.ЖЕРТВА АБО@ТА.

Unknown сказав...

Чуєш ГУБОШЛЬОП І РУКОБЛУД ХРЕ@@В ДЯКУЙ БОГУ ЩО ДОЖИВ ДО 76-РОКІВ.ТОБІ НІХТО НІЧОГО НЕ ДОЛЖЕН.

Unknown сказав...

А я,увас нічого ,і нипрошу бо ви самі вічно з протянутой рукой.Я висловив свою думку на щот активістів.А ви у них халуї. Не забувайте що єсть іще 2-3 кат.настоящі ліквідатори.

Unknown сказав...

Ага ті що накупили посвідчень!Та інші коли були при владі, мали можливість отримати та вирішували через суди,тобто працюючи в обласних та районних адміністраціях, я особисто знаю в своїй місцевості 3(три)особи,можливо ти один зних їе той ГАНД@Н КОНЧЕНИЙ.

Unknown сказав...

Та ні я шофер на міксері битон возив,Ягражданський.Такщо бідбирай слова.І ми ждали що закон 4555 хоть трохи підніме наш уровень, но вийшло тільки для гражданських 1 кат.А ви з своїми лідерами були протів цього закону,нипуйму тільки чого,оце мене й обурило.Ми 2-3 кат нічого ни маємо но хоть тім дали.А тих що покупляли і у нас такі єсть,з числа гражданських і партизанів.

Unknown сказав...

Нипуйму за яких дітей Чернобиля вона триндить,у мене син самий менший після Чернобиля до 18 років платили 3 гривні.Це турбота держави.І самий слабий із дітей.Коли ми не можемо доказать що наші болячки пов'язані з чернобилем,вона за дітей якіхось розпинається ,піар.

Unknown сказав...

Якщо на міксері то нормальний пацан,не з піда@@@@в!тобі дійсно потрібна допомога!скільки тобі років.

Unknown сказав...

За дітей вона розповідає яких було євакуйованих інших ні я також свідок тієї ситуації Ольга розказує все як було,в її словах брехні НЕМАЄ.ЯКЩО ТИ ЇЇ НЕ ЗРОЗУМІВ,"ВИБАЧСЯ ПЕРЕД НЕЮ ТА ЧИТАЧАМИ САЙТУ, ЛЮДИ ТЕБЕ ЗРОЗУМІЮТЬ",ПІСЛЯ ЧОГО ОТРИМАЄШ ПІДТРИМКУ.БАЖАЮ СВЬОГО НАЙКРАЩОГО.

Unknown сказав...

За дітей які народилися від ліквідаторів держава дійсно не піклувадась ні тоді ні в даний час.

Unknown сказав...

Пацани 2 та 3категорії,Шукайте Мішу Хрущенка.Він як президент счу повиннен підняти та розглядати ваші проблеми на державному рівні.Будьласка тільки нікого не обрайте тоді на вас звернуть увагу.

Unknown сказав...

Хай вона вибачиться і всі остальні які були протів 4555 я ни попав у ту категорію людей, бо в мене 2 кат і за гандона вибачи-тесь тоді і подумаю.Я бачив тоді,які колони автобусів їхали це був липень серпень місяць ,а вони і раніше їхали.Тільки турботу про наших дітей і про нас нибачив .

Unknown сказав...

Ти так і не зрозумів,що покірне телятко дві мамки має.якщо ти шукав телефони адвокатів,я їх скинув на сайт МИ ЧОРНОБИЛЬЦІ,ЯКЩО ТИ З ДНІПРА ТО Я ТЕБЕ ЗНАЮ.

Unknown сказав...

Дітей яких євакуювали з Прип'яті в Поліське, з Поліського євакуйовували Поліські діти та діти с.Бобер дійсно грались на вулицях про що Ольга і розповідає.

Unknown сказав...

Так скільки тобі років,звідки і куди міксером возив бетону суміш?

Unknown сказав...

Ти взагалі читав проєкт з/к4555 чи ні,мабуть ні.а я бачив власними очима тих активістів і чув на власні вуха як біля ВР УКРАЇНИ ВЛАДІ РОБИЛИ ЗАУВАЖЕННЯ ПРО ТЕ ЩО В ПРОЄКТІ 4555 ЗА ЛІКВІДАТОРІВ 2-ЗКАТЕГОРІЙ НЕ ЗГАДАЛИ,А ДЕ ТИ БУВ УТОЙ ЧАС,ЧЕКАВ ЩО ТОБІ ПРИВЕЗЕ ДОДОМУ ПЕНСІЮ ХРУЩЕНКО, ЛАРИСА,ЛЮДМИЛА,ШЕВЧУК,ПРОСКУРІН,КУТАКОВ,АТАМАНЧУК,ЯЦЕНКИ ТА ІНШІ,НА ПРОТЕСТНІЙ АКЦІЇ БУЛО ПРИБЛИЗНО 300-500 ОСІБ,З УСІЕЇ УКРАЇНИ,ПОНАД ДВА МІЛЬОНИ ПОХОВАЛИСЬ ЯК МИШІ ТОМУ МАЕМО ЩО МАЕМО.

Unknown сказав...

Мені адвокати не потрібні і я ни Дніпра.Умене на них грошей нема.І я щитаю,ни должні ми ходить по адвокатах.Це ви все бігаєте щось відсужуєте.Бо ви липові так як і ваші лідери.Бувайте.





Unknown сказав...

Ти знеш,що точно жертва аборта.

Unknown сказав...

Не тільки жертва аборта,КОНЧЕННИЙ-ГАН@@Н,І ПРОВОКАТОР ЙОБА@@Й.

Unknown сказав...

Інваліди ни заходьте на сайт з вами трудно общаться.

Unknown сказав...

Чуеш чмо,командуй всебе вдома.

Unknown сказав...

Незря вам дали інвалідність, я вас прошу не заходьте.

Unknown сказав...

Комадуй всебе дома.

Unknown сказав...

Мужики 35 років пройшло,а Ольга все дітей вивозить з Прип'яті про що це свідчить.

Unknown сказав...

Це свідчить,що ти алкаш кончений.

Unknown сказав...

Я,ж вас прошу інвалідів не заходьте на сайт виж хворі я ж вас ни ображаю.Нехай Ольга Ларіска Яценко Хрущенком вибачиться перед гражданським ліквідаторами 1кат.за той бруд що вони виливали під верховною радою.

Unknown сказав...

Чуєш конченни,подай на них в суд, якщо суд визнає що вони не праві, от тоді вони вибачаться пере побою "ГАНД@@@М КОНЧЕННИМ".

Unknown сказав...

І ти кончене хочеш щоб тоб вони рішали питення про пенсії 2-3категорії.Хлопці вичесліть цього конченного та відпи@@@ть його щоб забув як його звати.

Unknown сказав...

Хам і в Африці хам.Бувайте інваліди нибуду більше вступать з вами в дискусію безтолку.

Unknown сказав...

Ху@@о також і в Африці Ху@@о,конченний і в Африці конченний.

Анонім сказав...

Почитав всі дописи і як живої води напився. Геть усі "закляті побратими".

Unknown сказав...

Заклятих,таких як на відео,чи нас,які пройшли пекло,і виживають на мізерну пенсію.

Анонім сказав...

Думається,що не всі пройшли пекло.
Просто багатьом подобається це слово.
Немає такого поняття " ми, нас,пройшли пекло". Кожний індивідуально щось проходив.
Це грипом хворіють всі скопом коли єпідемія. А брешуть всі індивідуально.
А по постам судячи то нинішня перша категорія всі здорові і в ліквідації участі не приймали, а ліквідували все 2 і 3 категорії в 88,89,90 роках.

Unknown сказав...

Чого паришся?Біжи до ВР УКРАЇНИ ТА ПОПАРСЯ ТАМ!

Unknown сказав...

Тільки біжи не сам збери всіх,2-3категорію те зними до ВР УКРАЇНИ,А 1-ША ВАС,ПІДТРИМАЄ З ДИВАНІВ ТІЛЬКИ НЕ БЕРІТЬ ІЗ СОБОЮ-ХРКЩЕНКА,ЯЦЕНКІВ,ПРОСКУРІНА,ШЕВЧУКА,АТАМАНЧУКА,ЛАРИСІВ,ЛЮДМИЛ,ОЛЬГІВ, ТА ІНШИХ АКТИВІСТІВ ЩОБ ВОНИ ВАМ НЕ ПІДКЛАЛИ ЧОРНУ КІШКУ,Я ВПЕВНЕ.... У ВАС ВСЕ ПОЛУЧЕТЬСЯ БЕЗ ВОЖДІВ,ТОМУ ЩО ОО,ГО,"НЕ ПОТРІБНІ".Я ТАК ДУМАЮ.

Unknown сказав...

Біжи до прокуратури з цим відео.

Unknown сказав...

Мабуть смачна вода була?Бажаю міцного ЗДОРОВ'Я!

Unknown сказав...

Тільки для повного щаст'я для 2-3категорій потрібно отримати посвідчення нового зразка до 31.12.22р.та пенсії платить відповідного року заЛНАнаЧАЄС,

Unknown сказав...

Нас Чернобильців оці лідери ізпользували для свого збагачення хто читає ці сайти задумайтесьнад цим.Я неможу виложить все ,наблюдайте за своїми лідерами,і самі поймете.

Unknown сказав...

Та нах@@на вони блін ті лідери потрібні.Злазь з дивану та поїхали на Київ за пенсіями для 2-3категоій.

Unknown сказав...

Коли їхать до верховної ради чи куду кажи.Поїдемо

Unknown сказав...

Та на Київ до Президента України,тільки він нам не повірить нада їхать дві три тисячі осіб 2ї та 3ї категорії.

Unknown сказав...

І обявити голодовку біля ОП ОТ ТОДІ ПРЕЗИДЕНТ ПОБАЧИТЬ ПРИЇХАВШИ НА РОБОТУ НА ВЕЛІКУ, ТАЙ ЧАСУ В ЙОГО НЕМАЄ ЧИТАТИ ВСЯКІ ДУРНИЦІ НА ЧОРНОБИЛЬСЬКИХ САЙТАХ.ТА ПОБАЧИТЬ 2 КАТЕГОРІЮ НА СВОЇ ВЛАСНІ ОЧІ,ТА ПОЧУЄ НА ВЛАСНІ ВУХА.

Unknown сказав...

Призидент 100%нечитає оцей маразм,а ми задумаємось хто єсть хто.

Анонім сказав...

А де купити диван на колесах?

Unknown сказав...

Скажи мені будьласка а чому ми с тобою повинні думати а інші що будуть робити?Сидіть на диванах і спостерігать як ми стобою будемо голодувать біля ОП УКРАЇНИ,ТО НАМ ПЕНСІЇ ПРЕЗЕДЕНТ ТІЛЬКИ ДАСТЬ НА ДВОХ ТОБІ І МЕНІ ЯКОСЬ НЕ ПОБРАТЬСЬКЕ ПОЛУЧЕТЬСЯ, ГОЛОДУВАТЬ ТАК ГОЛОДУВАТЬ БІЛЯ ОП ВЕЛИКІЙ КІЛЬКОСТІ ОСІЮБ І БІЛЯ НАС ТОЧНО ЗУПИНЕТЬСЯ ПРЕЗИДЕНТ ЇХАВШИ НА РОБОТУ НА ВЕЛІКУ.Я ЧУВ ШО ВІН ЇЗДИТЬ НА РОБОТУ НА ВЕЛІКУ.

Unknown сказав...

Ми за лідерів забули що з ними робить на кол їх посадить щоб вони привселюдно мучились.

Unknown сказав...

Не треба на кол їх садити це жорстоко треба подать на них в суди та забов'язать іх працювать по пенсіям 2-3категорій біля ОП З ПОВ'ЯЗКАМИ НА ГОЛОВІ З НАПСОМ ГОЛОДУЮ,ЦЕ НА МОЮ ДУМКУ БУДЕ ГУМАННО.ПОСАДИВШИ ЇХ НА КІЛ ТИ ЧОГО ДОБЄШСЯ,НІЧОГО НЕ ДОБЄШСЯ ТАК І БУДЕШ ДОЖИВАТЬ НА МІЗЕРНУ ПЕНСІЮ.КРОВІ НАМ НЕПОТРІБНО.

Unknown сказав...

Фашисти бившим остербайтера виплатили компенсацію, через багато років,остербайтери не їздили до рейстагу і ни випрашувпли собі нічого.Наші хуже фашистів,а ти браток поїдь сам під офіс призидента,і візьми їх з собою і покричіть виж спіци, в цьому.На кол треба їх.

Анонім сказав...

І вимагати (просити) потрібно одне:
Щоб порядок розрахунків пенсій з фактично отриманої зарплати за роботу в зоні відчуження та з 5 мінімальних зарплат розповсюдили на всіх ліквідаторів незалежно від категорії.

Unknown сказав...

Правильно ,а лідерів на гіляку.

Unknown сказав...

Хлопці,а після лідерів і вас влада повісить на гіляку та посадить на осиновий кол.Ви проце неподумали.

Unknown сказав...

Думали, вони ж і єсть влада.Нам треба того обрать хто не буде ділить на наши ваших.

Unknown сказав...

Так подай свою кандидатуру.

Unknown сказав...

Можливо втебе краще получиться!

Unknown сказав...

Бред, сывои кобылы,и ещё раз бред.

Unknown сказав...

Мужики,я вам торочу, одне й те саме що в наших бідах,(лікуванні пенсії) винуваті лідери,або ж вани (смотрящі)може я не так обясняю,но все зло від них.Вони всю вину перекладають на владу,а на яку в нас влад було,за 35 років було влада Кравчука Кучми Ющенка Януковича Порошенка січас Зеленського а лідери одні й ті самі,у них договорняки з владами вони щось кинуть,перед виборами щось пообіцяють,но ми устали ждать ,а хтось недождався.Зато вони жирують у них пенсії путьовки в санаторій.Ами все чекаєм.

Unknown сказав...

На Ваших дивана Вас влада виї@@@а ВСІХ.

Unknown сказав...

І нех@@н ПЛАКАТЬ.

Unknown сказав...

Ми на диванах вас кормимо,а ви і ваші лідери плачетесь під верховною радою як попрошайки під церквою,а потім як щось кинуть із барського столу,ви як ті шакали розтяните по кускам,а нам нічого від шакалів ни достається.Приклад Анікєєв плачиться що в Мечникова немає лікарських засобів для Чернобильців якогось бомжа на відео показують. Як що ви,такі хороші їдьте у верховну раду там єсть профільні комітети доказуйте, наработуйте проекти,щоб видно було вашу роботу.

Unknown сказав...

А тобі слабо допомогти Анікєєву врятувати ту людину яку ти ГАН@@Н називаеш його бомжем.РЕДИСКА ТИ А НЕ ЛЮДИНА.

Unknown сказав...

Ми усі знаходимось,в такій ситуації, кроми вас гандонів, які розворували усе,а тоді шукають винних.Я,просто усе це відчув на своїй шкурі.Просто так наговарювать не буду.

Unknown сказав...

Ти нелюдь йоб@@та об вугол та психічно не врівноважена.

Unknown сказав...

Це стосується тебе,от псіхуєш.А такіх розвелося ох як багато восновном 80%першої кат.

Unknown сказав...

Я не псих. А от ти йоб@@@ий на всю голову ГАН@@Н КОНЧЕННИЙ,

Unknown сказав...

Ти все про себе та про ваших лідерів все їх гандосиш.Міняй пластинку унас багато проблем невирішених,а що вони такі ми знаємо.

Unknown сказав...

Чуєш ти виродок всі кругом тебе виноваті,а ти невинна жертва.Ти кончене сам поміняй пластинку.Тобі ніхто нічого недолжен.Свої проблеми вирішуй сам,і не шукай халуїв щоб рішали за тебе твої проблеми.На твомуж дивані тебе влада і ви@@@@а провокатора ... .

Unknown сказав...

Заучив одну фразу диванні гандон це у вас і ваших лідерів ниотнять.Ми ни крисятнічали,і никрали у вас пенсії були б нормальні лідери ни булоб цього,був би один закон для всіх ліквідаторів.Січас Ларіска на пам'ятнику хоче заробить. Де ж вона раніше була чого пам'ятника і досі немає.Бувайте гидко общаться завами сволота, виж нас за людей ни щитаєте одним словом фашисти.

Unknown сказав...

О,ПАДЛЮКО ТИ З ЛУБЕНЩЕНИ!ТО Я ТОБІ НЕ ЗАВИДУЮ.ТИ СКОРО БУДЕШ БОЯТИСЬ СВОЄЇ ТЕНІ.

Unknown сказав...

А проколовся ти,на пам'ятникові.Не вмієш фільтрувать базар Провокатор.

Unknown сказав...

Рахуй що хочеш оці суки на людському горі бізнес зробили.Я ни скриваюсь хай пригласять я приїду в студію хоть плюну в очі.

Unknown сказав...

Маєш докази,іди до суду,а стогать на сайтах х@@@я.

Unknown сказав...

Ликвидаторы необращаите внимания,на этого ненормального,он специально вас првоцырует он не стоит даже буквы на сайтах.

Unknown сказав...

Будем унічтожать ціх лідерів фашистів, і до їх приближонніх з нас познущалися,я побачу як ти будеш фраєриться,коли до тебе прийдемо.

Unknown сказав...

О, вже почав боятись своеїї ТІНІ.

Unknown сказав...

Конченний га@@@н,ти ще вчужих руках не ВСЕРАВС?ВСЕРЕШСЯ!

Дописати коментар