-->

15.12.21

В Костянтинівській громаді вшанували учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

14 грудня, до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, відбувся урочистий захід «Чорні дзвони Чорнобиля» з покладанням квітів до пам'ятного знаку «В пам'ять про учасників ліквідації аварії на ЧАЕС» (сквер Афганців).

Захід пройшов за участю міського голови Олега Азарова, секретаря міської ради Дениса Коржикова, заступників голови, депутатів, ліквідаторів Чорнобильської аварії та громадськості.
В своїй промові міський голова звернувся до ліквідаторів , наголосивши,що вони є прикладом самопожертви та повної самовіддачі, справжніми героями, які з перших хвилин катастрофи стали на боротьбу з невидимим ворогом та не вагаючись кинулись на порятунок рідної землі, всього світу.
Висловивши найщиріші слова подяки, міський голова Олег Азаров передав громадській організації «Костянтинівський Союз «Інваліди Чорнобиля» ікону « Чорнобильський спас».

Голова громадської організації «Костянтинівський Союз «Інваліди Чорнобиля» Олександр Дерека привітав присутніх на заході ліквідаторів Чорнобильської аварії, побажав всім міцного здоров’я та сил і запевнив, що і надалі буде відстоювати та захищати права «чорнобильців».

Хвилиною мовчання учасники заходу вшанували пам’ять про загиблих ліквідаторів.

Вічна пам’ять тим, хто загинув у боротьбі з ядерною стихією, хто пішов із життя через підірване здоров’я, низький уклін героям-ліквідаторам!













Немає коментарів:

Дописати коментар