-->

07.10.22

Потребує нагайної допомоги (+документи)

Шановні чорнобильці!

Багато з нас, наразі, знаходяться у край складних ситуаціях, і причиною для цього не лише війна! Так складається, що не всі мають можливість отримувати якісний медичний супровід відповідно встановлених діагнозів, а тому дуже часто хвороби починають нас перемагати.

В такому стані опинився наш побратим, багато кому відомий чорнобилець - Гомляков Валерій Іванович. На жаль, додавшийся до великого переліку хвороб рак сечового міхура дав метастази, які виявилися причиною перелому стегнової кістки, що потребує невідкладного медичного втручання.

У лікарні м. Кропивницького готові допомогти з оперативним втручанням, але сама операція, та наступна реабілітація будуть коштувати близько 125 тис.грн.. Така сума для чорнобильця непідйомна!

Ситуація ускладнюється тим, що Валерій Іванович проживає сам, допомогти по дому йому практично нікому, а здоров'я втрачається дуже швидко. Навіть знеболюючи ліки вже мало чим допомагать! На час публікації двадцятий день знаходиться у ліжку, без хірургичного втручання надії на те, що знову стане на ноги - не має.
 
У минулому ліквідатор 1986 року, був активним членом чорнобильського суспильства. Впевнений що дуже багато людей його добре знають, та отримали від нього ту, чи іншу правову допомогу. 
 
Наразі допомоги потребує він сам!
 
Розумію, що не всі зможуть помогти фінансово, у такому разі навіть розповсюдження інформації у соціальних мережах також буде допомогою. Не залишайтеся байдужими!!!
 
Ви можете врятувати життя!

Для тих хто має можливість допомогти фінансово публікую номер картки Райфайзен банку:
 
4119 9710 1168 2772
VALERII HOMLIAKOV
Raiffeisen BANK AVAL
+380 95 042 4741
 


14 коментарів:

Віктор сказав...

ДОПОМОЖЕМО ВСІ РАЗОМ.ЯК І РАНІШЕ.ЗДОРОВ.Я ТА ПЕРЕМОГИ ВСІМ.КОЛОМИЯ.ГРОШІ ПЕРЕРАХУВАЛИ.В.ПОЗНІК.З БОГОМ.

uy3ig сказав...

Одному моему знакомому(он тоже чернобылец) в Тернополе сделали операцию на сердце (шунтирование) совершенно бесплатно. А в Кропивницком что, уже другие правила?

Анонім сказав...

По все видимости в Кропивницком другие правила. Стоимость ооперации и самого протеза 110 000 гривен сьоимость реабилитации 15000 гривен. Номер телефона зав.отделением 050-817-67-78 Русанов Евгений Юрьевич.. .любой желающий может уточнить эту информацию непосредственно у нешо.

Анонім сказав...

Я чернобилец мне сделали шунтирование сердца в Киеве цена 130 тис. Грн. Ето по льотному тарифу, так намного дороже, зачем гнать пургу про безплатно если не в теме

Анонім сказав...

Чернобильци что то затихли по поводу перерахунку пенсій з 1 грудня 2022 по постанове 1307 можна брать зарплату за работу в зоне отчуждения ЧАЕС или как.

Анонім сказав...

Кабмин на перерахунок с 1 грудня гроші ПФ вроде виделїв. Так що може ї буде.

Анонім сказав...

Интересная тема для ликвидаторов за 1 декабря а в ПФ необходимо являться или как сказано в постанове будет автомат согласно документов в пенсионном деле.

Антон сказав...

побратимм-10р тому ви були інші.дружніші.тут треба трошки допомоги.а ви хочете грошей на халяву.так?хотіли зелюкгб-хоть поржем?поржали.тепер масово дохнем.а зелякгб за рік став доларовим мільярдером.їжте.не обляпайтесь.а товариш хай здихає.знайте.Бог добрий.сьогодні він.а завтра ми.всі під Богом ходим.дякую.і не пишіть дурню.аноніми.бог покарає сук.

Wladimirr9 сказав...

При постановке на учёт
для получения пенсии по инвал. ЛПА 1кат.
ПФ требовал справку о заработке.
Не предоставил, получай мин.пенсию.
С 01.12.2022г. ПФ автоматом просчитает
виды пенсий по возрасту,
по инв., военной пенсии.
Оставят ,переведут на более выгодный вид пенсии.
КЗ должен > 2.903
% нетруд. > 40

Анонім сказав...

В постанові: з 01.12.2022 р. коли особа звернулася за нарахуванням пенсії згідно з/п за роботу в зоні відчуження 1986-1990 роки, і далі процедура обрахунку коефіцієнта так як і була раніше, в постанові спочатку вказано все автоматично, а в пункті про з/п за роботу в зоні відчуження "коли особа звернулася," так написано я не проти я за автомат.



Анонім сказав...

То треба писати заяву, чи перерахунок буде автоматично? ДЯКУЮ за консультації.

Анонім сказав...

Треба відкрити постанову 1307 від 09.12.21 року і прочитати, там все про все написано, є довідка про зарплату за роботу в зоні ЧАЕС в пенсійній справі, буде відповідна пенсія, у кого нема залишиться на пенсії з віртуальної п'ятикратки.

Анонім сказав...

Многим у кого хороший коефициент по зарплате при ЛПА на ЧАЕС светит максимальная пенсия с 1 декабря 2022 года 20930 грн. есть конечно ньюанс на дворе война и тупин может зайти и освободить от всего и коефициент не понадобится.

Анонім сказав...

Да, есть примеры беспланых подобных операций. Если вы попадаете в больичку ПО СКОРОЙ и есть у заведения подобная льгота, то все озможно. Знакомому в подобной ситуации один шунт сделали бесплатно, но потом после дообследования поставили еще два, но уже платно.

Дописати коментар