-->

09.02.23

Для українців анонсували нову фінансову допомогу

Українці зможуть отримати нову грошову допомогу на початок, відновлення або розширення власного мікробізнесу. Програма передбачає грант у розмірі до $1050.

Претендуватимуть на гроші переселенці, які мешкають на підконтрольній території України, а також люди, які зареєстровані в населених пунктах в районі воєнних дій, та проживають на неокупованій території країни, повідомляє Данська рада у справах біженців. Саме вона ініціювала нову допомогу за фінансової підтримки урядів Швейцарії та Великої Британії.

Хочуть зробити українських переселенців конкурентними на ринку праці. Гроші перераховують на банківський рахунок.

Критерії відбору учасників програми:

Життєздатність та реалістичність бізнес-ідеї, розуміння заявником схеми її реалізації.
Наявність досвіду ведення бізнесу у заявника.
Актуальність і збалансованість бюджету бізнес-ідеї.
Особлива перевага буде надаватися сім'ям які мають соціальну або фінансову вразливість.

Заповнення заявки не гарантує автоматичної участі в програмі. Найкращі обиратиме конкурсна комісія. Розглянуть кожну заявку.

Подати заявку можна на сайті організації. Наразі приймання заявок на цю програму призупинено, оскільки опрацьовуються ті заявки, які були отримані раніше. Про відновлення приймання DRC можна буде дізнатися на офіційній сторінці Данської ради у справах біженців у Facebook.

7 коментарів:

Анонім сказав...

Какой бизнес, когда неизвестно что будет! Лишь бы не прилетело чего...

Анонім сказав...

Сколько под эту помощь будет «мертвых душ», и потекут реки денег по карманам бояр-патриотов.

Анонім сказав...

Какой бизнес можно открыть а эти деньги? Ну разве ,что будку по ремонту обуви, что на сегодня будет актуально учитывая падение платежеспособности граждан. Эта помощь на разок хорошо посидеть в элитном киевском ресторане.

Анонім сказав...

Жолкович ляпнула, что пенсии индексируют в апреле, так а на сколько процентов?? И почему на апрель перенесли, что в казне денег нет?? И к чему же мы все дойдём скоро

Анонім сказав...

В том году тоже переносили на апрель. А деньги в государстве всегда были и есть, но, при эффективной экономике хватало и барыгам во власти и на прокормку народа, а при критической ситуации, барыги себя не обделят , ни в коем разе, а вот народу придется затянуть ремешок, возможно даже на шее.

uy3ig сказав...

А если в прифронтовых городах (да и не только там) открыть бизнес передвижных туалетов? Приспичило - звонишь, мы приезжаем. И если успели, а ты дождался, то пожалуйте попользоваться.
Или вот еще можно с горсоветом или там ВЦА заключить договор по уборке пакетиков с дерьмом под окнами многоэтажек. Насущная проблемма!

Анонім сказав...

Оказывается война, это не только разрушение, но и созидание и новые возможности?! Конечно это мрачный сарказм. Для одних война, это перспектива полного обнищания, для других быстрого обогащения.

Дописати коментар