-->

18.07.23

Ощадбанк тимчасово припинив фізичну ідентифікацію переселенців

Ощадбанк тимчасово припинив фізичну ідентифікацію переселенців, які отримали цей статус до 22 лютого 2022 року. А термін проходження ідентифікації для пенсіонерів ВПО продовжили до кінця січня 2024 року.

Про це повідомляє пресслужба Ощадбанку.

"На виконання доручення Кабінету Міністрів України Ощадбанком тимчасово припинено проведення фізичної ідентифікації внутрішнього переміщених осіб", — йдеться у повідомленні.

Також у пресслужбі додали, що клієнтам, які вже отримали від банку повідомлення про проходження фізичної ідентифікації, додатково повідомлять про подальші дії.

Своєю чергою, пресслужба Міністерства реінтеграції тимчасово окупованих територій повідомила, що 14 липня на координаційній нараді обговорили питання щодо поновлення фізичної ідентифікації переселенців, на які домовились про наступне:
  • Ощадбанк припинить зазначену смс-розсилку;
  • для отримувачів пенсій термін для ідентифікації продовжити до кінця січня 2024;
  • для отримувачів виплат ВПО ідентифікацію взагалі не застосовувати (оскільки термін виплат обмежено 6 місяцями).
Що відомо про відновлення фізичної ідентифікації переселенців в Ощадбанку

Ощадбанк поновлює процедуру ідентифікації переселенців. Люди, які отримують пенсію та соціальні виплати на картки банку, повинні будуть до 1 вересня особисто звернутись до відділення. Ідентифікацію поновили після скасування карантину через COVID-19. Суспільне розповідає, як діяти переселенцям з Донеччини та Луганщини.

Фізичну ідентифікацію до 1 вересня мали пройти люди, які отримали статус ВПО до 24 лютого 2022 року.

Немає коментарів:

Дописати коментар