-->

03.10.11

Литвин пропонує приймати законопроект про гарантії держави щодо виконання судових рішень "не поспішаючи"

Президент Україна Віктор Янукович просить парламент розглянути законопроект № 9127 про гарантії держави щодо виконання судових рішень з урахуванням тих судових розглядів, які відбуваються за участю Європейського суду і необхідність врегулювати ці питання. Про це на засіданні погоджувальної ради сказав представник Президента в парламенті Юрій Мірошниченко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми вже обговорювали на цьому засіданні законопроект № 9127 про гарантії держави щодо виконання судових рішень. Дійсно Президент ініціює його розгляд, з тим, щоб питання були врегульовані, адже ви знаєте Міжнародний суд з прав людини постійно апелює до нас з тим, що б ми врегулювали питання, пов'язані з виконанням рішення суду ", - сказав Мірошниченко.

У свою чергу спікер Верховної Ради Володимир Литвин зазначив, що в питанні прийняття законопроекту № 9127 треба "поспішати не поспішаючи".

"Шановні колеги! Давайте домовимося так, що це рішення треба приймати в частині гарантій виконання рішень суддів сумнівів, очевидно, немає точно. Але Юрій Романович, що там буде написано, в перехідних положеннях? Давайте, ми спочатку визначимо, що буде написано замість перехідних положень, що б в черговий раз не було відповідних зборів. Давайте домовимося так: проаналізуємо договору Кабінету міністрів, оскільки було заявлено, що протягом двох тижнів це питання розглядатися не буде. Зараз ми його раптово вносимо, ніхто не розбереться в суті і змісті цього питання, і знову будуть обурення. Давайте будемо поспішає повільно ", - сказав Литвин.


Полный текст: Здесь


Немає коментарів:

Дописати коментар