-->

12.01.12

У Вінниці об'єдналися афганці, чорнобильці, десантники і офіцери

Ветеранів турбують проблеми санаторно-курортного лікування і спеціалізованих аптек

Результатом зустрічі учасників громадських організацій афганців, чорнобильців, ветеранів-десантників і ветеранів-офіцерів стало об'єднання для спільного вирішення своїх проблем.

- Є проблеми, які можна вирішити лише на державному рівні. Наприклад, підняти пенсії, повернути пільги, - розповідає Іван Добров, голова обласної ради ветеранів-десантників. - Але є моменти, де нам може допомогти і місцеве керівництво.

Серед проблем, які особливо турбують ветеранів, - санаторно-курортне лікування і відкриття спеціалізованих аптек.

- Ми ще не відчули особливих результатів від мітингів у Києві, - пояснив Іван Добров. - Але сподіваємося, що ситуація зміниться на краще — підвищать пенсії, повернуть пільги, які були забрані. Зараз не той час, коли треба “махати шашкою” над головою. Усе варто вирішувати у законному руслі. Наш губернатор — офіцер, генерал-полковник. І хто, як не він, розуміє наші проблеми. Тому маємо надію на допомогу.

Ветерани ініціювали створення координаційної ради й підготували спільний проект договору між своїми організаціями, який планують надіслати губернатору і міському голові.

3 коментарі:

Анонім сказав...

Вот яркий пример того ,как власть взяла ловко и махом " под каблук " всех ветеранов ,афганцев и чернобыльцев через своих "шестёрок".

Винница с генерал-полковником : ....."- Ми ще не відчули особливих результатів від мітингів у Києві, - пояснив Іван Добров. - Але сподіваємося, що ситуація зміниться на краще — підвищать пенсії, повернуть пільги, які були забрані. Зараз не той час, коли треба “махати шашкою” над головою. Усе варто вирішувати у законному руслі. Наш губернатор — офіцер, генерал-полковник. І хто, як не він, розуміє наші проблеми. Тому маємо надію на допомогу."

Ну копия благих намерений проститутки Андреева ,который тоже готов любой каприз по закону решить с жуликами во власти.

Покажите мне генерал-полковника с честью в Украине .

николай86 сказав...

Шановнi ВIННИЧАНИ! Колиб не цi мiтинги результат бувби зараз набагато гiрший .Розкрийте очi,що твориться навкруги? грабунок народу на тлi збагачення купки правлячого клану! ВСЯ влада узурпована однiею людиною ,i Ви сподiваетеся що генерел пiде проти влади? хочаб iпiшов вiн сам нiчого невирIшуе .ТРЕБА вciм народом згуртуватися i висловити недовiру цiй владi. Замислiться що ми залишимо своiм дiтям i онукам? крiпосне право? коли продасться земля чи зашморг на шиi у вглядi ПРОДАНОI Г ТС ? зараз кожна росiйська родина платиь за газ 1/3 доходу, тови сподiваетеся що цiни унас будуть меншими? НЕ ТРЕБА ЧЕКАТИ ПОКИ НАС ЗНИЩАТЬ а виходити на мирнi акцii i змусити владу виконувати КНСТИТУЦIЮ I ЗАКОНИ БО НОСIЕМ ВЛАДИ Е НАРОД!

старый сказав...

Вінничани,не вірте цим продажним генералам!Виходьте разом з усим народом на майдан і слухайте спільний голос НАРОДУ,а не генералів.Забудьте про те,що зараз можливо відстояти свої права в правовий спосіб.Якщо ВЛАДА фактично ігнорує КОНСТИТУЦІЮ України,то який правовий спосіб для них існує? Іван Добров вірить в те що місцевий орган влади щось-там може вирішити на місці.Дурниці це все!Місцеві можуть вирішити тільки те що дозволять з ВЕРХУ.Тім,що на ВЕРХУ,наплювати на НАШІ проблеми!!! Невже ВИ ще до цих пір нічого не зрозуміли?Мені дуже шкода,що ВИ піддаєтеся на те щоб ВАС так цинічно обдурювали.Прокиньтеся,поки не пізно,гоніть геть брихунів і не слухайте обіцянок яких ніхто виконувати не буде.Об"єднуйтеся і приєднуйтеся до загальних акцій протесту,до нової організації Союзу Чорнобильців України,і разом відстоїмо свої права,гарантовані КОНСТИТУЦІЄЮ України.Тільки в єдності МИ НАРОД.

Дописати коментар