-->

22.03.12

МІНІСТЕРСТВО СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ 
НАКАЗ 
22.02.2012 № 97 
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
12 березня 2012 р.
за № 383/20696 

Про встановлення середньої вартості санаторно-курортної путівки для виплати грошової компенсації замість санаторно-курортної путівки та вартості самостійного санаторно-курортного лікування

Відповідно до пункту 7 Порядку виплати грошової компенсації вартості санаторно-курортного лікування деяким категоріям громадян, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17 червня 2004 року № 785 (із змінами), та пункту 4 Порядку виплати деяким категоріям інвалідів грошової компенсації замість санаторно-курортної путівки та вартості самостійного санаторно-курортного лікування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 7 лютого 2007 року № 150 (із змінами), НАКАЗУЮ:


1. Установити середню вартість санаторно-курортної путівки для виплати грошової компенсації замість санаторно-курортної путівки та вартості самостійного санаторно-курортного лікування в межах обсягу бюджетних коштів, виділених відповідно до Закону України „Про Державний бюджет України на 2012 рік”, у сумі 320 гривень.

2. Департаменту соціальних послуг (І. Тарабукіна) забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

3. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування та застосовується з 1 січня 2012 року.

Віце-прем’єр-міністр України-Міністр                                         С. Тігіпко 

ПОГОДЖЕНО:
Заступник Міністра фінансів України                                           С.О.Рибак 


5 коментарів:

Анонім сказав...

Шоб ты получал эти копейки.

Анонім сказав...

Шоб этот комсомольский брехун, его жена и дети всю оставшуюся жизнь получали в год по 320 гривень на оздоровление, а при выходе на пенсию (если мы их раньше не порвём на кусочки)получили то же от этого государства
, что и мы с вами.

Анонім сказав...

Под этой бандитской властью с апреля 2012, должна гореть земля!!!! Януковича,Азарова,Тигипко,Зайчука,Никитенко к уголовной ответственности!!!! Они прокляты и народом и БОГОМ.

IGNEDIK сказав...

Моя путёвка в прошлом году на 18дней в санатории на Азове стоила 3947(три тысячи девятьсот сорок семь грн.)Интересно руки отсохнут у них после подписи под 320-ю гривнями?!

IGNEDIK сказав...

Кстати у "одной зечки"после подписания 90-та гривнёвых компенсаций уже вроде-бы подсыхают?

Дописати коментар