-->

14.03.12

Чорнобильці потрапили на прийом до Тулуба

Учора голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб під час особистого прийому громадян зустрівся з представниками постраждалих внаслідок чорнобильської катастрофи громадян, які намагаються створити свою громадську організацію «Чорнобиль 86».

Упродовж двох останніх місяців вони, на чолі з паном Бродовським, влаштовували протестні акції, в яких висловлювали незадоволення діяльністю ГО «Союз. Чорнобиль. Україна» та вимагали поінформувати Адміністрацію Президента України та Кабінет Міністрів України про проблеми чорнобильців і допомогти у вирішенні цих питань.

У ході зустрічі Борис Бродовський звернувся до очільника області також з проханням створити при облдержадміністрації Громадську раду. Оскільки така рада вже існує і до її складу входять представники 31 громадської організації, Сергій Тулуб доручив ввести до неї і представників чорнобильських організацій.

За підсумками зустрічі Сергій Борисович пообіцяв уважно розглянути звернення та сприяти розвитку взаємодії чорнобильських громадських організацій, інформує прес-служба Черкаської ОДА.

3 коментарі:

Анонім сказав...

Пустая трата времени. Учитесь у афганцев.

ZURBAGAN сказав...

Понятно,что пустая трата времени. Толк будет лишь после того, как мы увидим изменения размеров пенсии. Чиновники, по видимому, не докладывают на "верх". А без высшего руководства решить проблему нельзя. Нужно встречаться с Президентом, Тигипко, Азаровы и Слушать их предложения. Всё остальное суета, сует. Правда, как встретится с нашими небожителями, не знаю. Ведь им на на наплевать.

Георгий сказав...

Они сейчас начнут рассказывать что теперь пенсионеры и участники ВОВ не смогут получить подачку от них если мы будем требовать свое поэтому нужно только вместе и жестко не давая этим козлам очухаться добиваться своего иначе зачистят.

Дописати коментар