-->

08.03.12

Після виборів Янукович з лихвою забере назад те, що дасть перед ними

Збільшувати пенсії та інші соціальні виплати слід не завтра, не перед виборами, як планує Янукович, а це треба було зробити ще вчора, наполягають в партії «Батьківщина».

Опозиція віддавна наголошувала на наявності в бюджеті прихованих резервів і наполягала на збільшенні пенсій та зарплат бюджетникам. Фракція «БЮТ-Батьківщина» вже давно розробила законопроект про спрямування додаткових 7 млрд. грн. на соціальні потреби людей.

Уряд Януковича, однак, замість повсякденної кропіткої роботи із підвищення соціальних стандартів, влаштовує показову передвиборчу акцію. В переддень парламентських виборів вони роздадуть 7 мільярдів, але після виборів заберуть у людей з лихвою, в кілька разів більше, так само як це вони зробили після президентських виборів.

«Спочатку вони недоплачують пенсіонерам, лікарям та вчителям, чорнобильцям, афганцям, дітям війни. Забирають у них рішеннями Конституційного суду та Кабміну законні пільги, аби накопичити бюджетні кошти перед виборами, щоб потім вкинути їх громадянам як подачку перед голосуванням і видати цей аврал за свою велику турботу про людей», - наголошують в «Батьківщині».

Протягом двох років пропрезидентська більшість цілеспрямовано відмовлялася підвищувати соцстандарти і лише за півроку до чергових виборів почала удавати, ніби піклується за простих людей.

Подібним чином Янукович вже дурив виборців в 2004 році, коли за три місяці до президентських виборів організував доплати, які підтягували мінімальні пенсії до рівня прожиткового мінімуму. Водночас в бюджеті на 2005 рік, поданим тоді за особистим підписом тодішнього прем’єра Януковича, ці доплати не були враховані, і реальними підвищення пенсій тоді займався уряд Тимошенко, причому робив це не до виборів, а після них.

Так само надурити виборців Янукович планує і тепер, але в «Батьківщині» переконані, що люди цього разу вже не повірять черговим побрехенькам про «покращення життя вже сьогодні», і адекватно оцінять, що ініціативи Януковича – від лукавого.

Крім того, анонсовані Януковичем виплати є недостатніми, позаяк вони навіть не перекривають збитків людей від підвищення цін, яке відбулося за два роки президентства Януковича.

4 коментарі:

Анонім сказав...

это на языке шулеров называется кинуть лоха или вытащить туза из рукава.

Анонім сказав...

Ну кто ему поверит после того, как они одним росчерком пера отменили судебные решения. "Закон не имеет обратной силы..." Для Януковича и его придурков невозможного нет. Поэтому грош цена его обещаниям. Сначала обокрал людей, а теперь их же деньги им же дарит с барского плеча.Иуда.

Анонім сказав...

Полностью солидарен с предыдущими ораторами!

Бакуров сказав...

Пора гнать всех козлов от капусты. Их обещания НОЛЬ пусть выполнят решения судов и не дуркуют лбди не лохи которым можно вешать лапшу на уши, уже раз поверили, а нас НАЕ.....БАЛИ
БАНДУ ГЕТЬ!!!!!!!!!!!!!

Дописати коментар