-->

11.07.12

Думка Чорнобильця

Чорнобильці!!! Багато галасу сьогодні проявили в Україні- це люди які дійсно, спасли Україну, світ від невидимого атому, проявили себе захисниками.

Кожен хто їхав на ліквідацію аварії, а кого примусово забирали (воєнно-зобовязані), а також мирні жителі навкруг зони лиха, ніхто немав гадки про майбутні проблеми людства. а особливо в Україні.

Сьогодні багато розмов по темі Чорнобильців, які домагаються свого, дано Конституцією України, а також Законами. Закон який захищає інтереси Чорнобильців є гуманним і справедливим, тому, що до уваги брались високі чинники життя і здоров’я, яке віддавали всі хто мав і має відношення до цієї трагедії.

Із судової справи по взриву станції доказано факт випробувань на Чорнобильській АЕС.
Людство потерпіло і тому держава є гарантом відшкодувань всіх збитків як психологічного так і фізичного впливу на потерпілих.

Є спекуляції на пільгах чорнобильців, а особливо із сторони державних можновладців, які виробили собі, а також за певну суму(взятку), корумпованим способом і іншим лжечорнобильцям посвідчення.

Жодна влада не дотримувалась виконання чорнобильського Закону, беручи гріх на душу за кожного чорнобильця, які дійсно потерпів і потребує державної допомоги на достойне життя, ніким не заборонене.

З деяких міркувань духовних проповідників люди, які перейшли через пекло атому, заслужили від Бога прощення за земні прогрішення. Істота, в людській особі (влада) немає страху перед Богом позбавляє інвалідів, вдів, дітей інвалідів на нормальне існування і продовження і так травмованого життя. Сьогодні для нас чорнобильців настав другий етап боротьби за справедливість. Ми повинні доказати в першу чергу самі собі, що ми люди і інтереси особисті відкласти на другий план. Влада, яка обкрадає кожного громадянина і яка своїми діями об’явила Українському народу війну заслуговує на знищення. Чорнобильський рух, а це громадський рух повинен бути сьогодні першою рушійною силою по наведенню порядку, справедливості і зміни життя в Україні. Слідкуючи за ситуацією, яка розвивається в Україні, я приходжу до висновку: жодна політична сила і не один президент за 20 років незалежності не спромоглися в своїх обіцянках покращити життя в Україні. В той час, для себе, своїх сімей і родин, створили царське життя. Хамство і несправедливість перевершили всі критерії людини. Бандитсько-кримінальна влада перейшла всі межі свого царювання.

Країною правлять декілька сімей олігархів, які прихватизували потрібно чи непотрібно фабрики і заводи, за безцінь, не вкладаючи жодних коштів у модернізацію підприємств, скорочуючи робочі місця. Країна поглиблюється у стан безгосподарної, на Богом даній землі.

Капіталістична форма господарювання себе скомпрометувала в комуну олергахічних особах. Україну з найбагатших республік бувшого союзу довели до нищівної, а народ до зубожіння і вимирання, але в цьому ми громадяни України винні самі. Давши можливість горстці шахраїв, бандитам і злодіям розпоряджатися за нас, національним майном від імені Українського народу. Мені боляче за своїх дітей, внуків які не мають майбутнього. Тож настав час, сказати: ні Януковичу, розпуск Верховної влади, яка не вирішує державно- національні інтереси громадян України, уряд геть, який дерибанить Україну. Мотивуючи, що сьогодні насуваються хвилі криз, це абсурд для капіталістів олігархів і їх сімей кризи немає. Україну відкрито і свідомо грабують, мажори чиновників і самі чиновники насилують, вбивають і не несуть відповідальності, в країні хаос і бандитизм. Ми чорнобильці у нашому віці повинні рішуче прийняти рішення, стати на захист своїх прав і прав всіх громадян Ураїни, ми побороли атом, нам Бог дозволить відстояти нашу державу. На сьогоднішній день ми повинні обєднати своїм прикладом всі громадські організації, рухи. Громада на хвилі громадського руху зуміє повести країну у правильному напрямку. Політичні партії партії не спроможні творити і відстоювати права і блага народу. Єдність, це наша сила і слово наша зброя.

Закликаю всіх чорнобильців не ділитися на тих чи інших лідерів,чи організацій. У нас мета одна, спочатку відстояти Україну, а потім створювати блага для всіх верств населення не тягнувши одіяло кожен на себе, не будучи держави не буде національних багатств, багаті люди багата держава.

Будучи учасником всіх протесних акцій з вересня місяця як громадських так і політичних, приймаючи участь у переговорних процесах з владою по чорнобильських питаннях, смію зробити висновок. Нам потрібно прикласти всі зусилля як особисто так і розповсюдженням інформації серед чорнобильців нас більше 2 мільйонів, а також серед пересічних громадян, що влада ігнорує справедливі народні вимоги і об’явила війну власному народові. Опозиція не дієва, відбувається дискредитація народу, дальнійші домовленості і боротьба за власні шкурні інтереси, отримати мандат недоторканості, бути безнаказанним, збагачуватись за рахунок громадян, дальше продовжувати розкрадати державу.

Настав час заявити, що ми не раби і не бидло, ми достойна нація, наділена Богом такою частиною землі і ми докажемо самі собі і світові, що ми нація Українець. В нас панує дух патріотизму в ім’я наших дітей і онуків. Мене дістала пуста балаканина, писанина. Не за горами вибори, влада із засобів масової інформації має наміри зфальсифікувати вибори, ми повинні безпосередньо брати активну участь у їх проведенню, щоб на вибори пройшли активні, нові громадські лідери. Від партій вимагати відкритих списків майбутніх кандидатів у депутати для обговорення, а також пропонувати чесних і патріотичних із числа громадських організацій людей.

Пересторога: Судячи зновуж-таки із засобів масової інформації, як Партія регіонів, так і опозиція і інші партії дальше складають списки як по політичній так і мажоритарних квотах, ті ж самі обличчя, які добра для людей і держави не зробили. Нації потрібні зміни. Тому відчувається всенародне незадоволення. Українська спільнота, проявить мужність вийти на Майдан і заявити народний план виборів у депутати і просовування України в сторону демократії.

Ми чорнобильці найактивніші із соціальних груп повинні одні із перших включитися у боротьбу і виборюванні належних прав і гідному життю Української громади. Саме осінь для кожного громадянина України може бути результативною у її прагненнях. Саме чорнобильці повинні бути активізовані і згуртовані у цей час і доказати самім собі і бандитьсько кримінальній владі, що ми сила з якою треба рахуватися.

Голова Іван-франківської обласної організації ВГО Всеукраїнське обєднання ветеранів Чорнобиля
Євген Литовець

2 коментарі:

Олександр сказав...

Шановний пане Євгене, я мабудь один, кому більше місяця
офіційно заборонили писати коментарі  на
цьому сайті, за те що перед останьою масовою організацією в м. Києві, я написав
що чорнобильці всі ковбасники, і якщо в Києві поставлять дві машини з гуманітарною,
то черга  чорнобильців там буде
надзвичайно велика. За цей мій коментар, мене забанили майже на місяць.


 Від себе можу
написати, що я мешкаю в обласному центрі 
центрального регіону України, бувший військовий, за віком старший
Олександра Дереки, який можливо вважає мене за андреєєвського козачка, флудиста.(
це ж треба знайти таке слово).  Це далеко
не так. Ще на початку 90 років, в Києві я на майдані говорив про те що наша
сила в єдності, тоді ми тісно співпрацювали з нардепом Яворівським, який і
готував чорнобильський Закон, який влаштовував всіх. У мене з небагатьох зразу
стала перша категорія, ще в СРСР, а потім і українське посвідчення , я був 32
дні, і вивезли помирати в важкому стані, але сталось так що вижив.  Це довга історія.


 Мені пощастило в
числі невеликої делегації побувати на 25 річницю, в Чорнобилі, і біля
саркофагу, маю багато фото.  Коли мене забанили,
на цьому сайті, виникало бажання написати про це що я пишу Вам  Олександру Дереці, але потім я стримався,
хоча користуюсь скапом теж, і вільно спілкують чотирма мовами. В наших рядах не
має єдності. Я вже десь писав,що в минулому році в Трускавцві, в їдальні де
більше двохсот чоловік, поставили через гучномовець питання  - хто є ліквідатор, підняли руки шість
чоловік, а всі інші були з забруднених територій, які навіть по карті не
покажуть де був той Чорнобиль, але посвідчення 
у всіх однакові. Ось та правда з якою я не згоден , і ніколи не
погоджусь. Чорнобильський Закон, почав різати ще Єхануров, коли відділив 1986
рік від 1987, хоча в Законі написано 1986-1987. Тоді на то ніхто не звернув
уваги.  З цією владою важко боротись, а
такі як Андреєв, Слівінський, який доречі то і в Чорнобилі не був, зараз чітко
стоять на шляху до верховної Ради,шляхом зради всіх чорнобильців України, але
навіть якщо вони туди і потраплять, нам всім від того краще не буде, вони
будуть захищати тільки і тільки власні інтереси.

Луганская деревня сказав...

 Поддерживаю.

Дописати коментар