-->

23.08.12

У полтавському дендропарку рибалили без обмежень

У полтавському дендропарку відбулися змагання зі спортивної риболовлі серед людей з обмеженими можливостями.

28 учасників, серед яких чоловіки та жінки в інвалідних візках, діти з ДЦП, вадами слуху, чорнобильці та інші, змагалися за найбільший улов.

Одна з ініціаторів рибалки представник Національної асамблеї інвалідів Ірина Твердохліб розповіла: «Ідея змагань виникла давно. Але важко було визначитись із вибором місця». Потім згадали, що в дендропарку, є ставки, де можна пристосувати місце для тих, хто у візках, погано ходить, для супроводу тощо.

Організації змагань посприяла і відповідальний секретар міськради Оксана Деркач, яка опікується дендропарком. Члени Полтавського рибальського клубу провели майстер-клас, який виявився доречним, адже змагалися і рибалки зі стажем, і новачки. Жоден не залишився без вудки чи наживки.

За допомогою електронних вагів визначили переможців серед жінок та чоловіків, яких нагородили грамотами і медалями.

Крім того, одна з політичних партій організувала грошові призи. Троє рибалок з найважчим уловом отримали 300, 200 і 100 грн.















 
 

1 коментар:

николай семенчук сказав...

побiлше б таких змагань а то люди з особливими потребами чомусь у нас називаються принизливим словом( IНВАЛIД)ЛЮДИНА ЯКА НА СОБI ВiДЧУЛА ЗНЕВАГУ ДЕРЖАВИ ТА СУСПIЛЬСТВА ПОТРЕБУЕ ОСОБЛИХ МЕТОДIВ АДАПТАЦII I цi змагання допомагають адаптуватися тiльки треба iх проводити частiше

Дописати коментар