-->

24.08.12

Спортивні молодчики зривали мітинг Об'єднаної опозиції на Донеччині (ВИДЕО)

Сьогодні у місті Курахове (Донецької області) кандидат у нардепи від Об'єднаної опозиції Олександра Кужель провела мітинг.

Послухати Кужель прийшли близько 250 жителів 20-тисячного міста.

"Кужель, пішла геть!", "Кужель - фальшивий депутат!", "Кужель перебіжчиця, ганьба!" - такими плакатами зустріли опозиціонерку півтора десятка невідомих спортсменів у віці 20-40 років. Керівники цих невідомих були в темних окулярах і провокували жителів, які прийшли на мітинг.


У своїй промові Кужель викривала "команду Партії регіонів", розповідала населенню про кримінальну справу Юлії Тимошенко і піднімала питання якості життя в Донбасі. Зокрема, Кужель повідомила, що люди, які живуть у Курахово, змушені пити технічну воду - "якою в інших країнах миють худобу", а дороги в Донецькій області знаходяться у поганому стані через те, що "керівники Донецької області літають на полювання на гелікоптерах".

Перекрикуючи викривальний виступ, невідома жінка викрикувала в гучномовець звинувачення на адресу Кужель: "Що ти зробила для народу? Як тобі не соромно!". Паралельно заглушити виступаючих намагалися комунальні працівники, які неподалік від місцевого палацу культури (де проходила зустріч) пиляли дрова.

"Я намагалася їх присоромити: "Хлопці, давайте пізніше", а вони мені відповідали: "Нам начальство наказало", - розповідає учасниця мітингу, донецька правозахисниця Марія Олійник. - Нарізали пилками опецьки, як ковбасу, по 10 сантиметрів - просто, щоб створювати шум".

У ході мітингу спортивні чоловіки оточили промовців і почали напирати на них, ледь не пошкодивши апаратуру, яку встановили для супутникового зв'язку з Арсенієм Яценюком.

Марія Олійник заявила, що помітила в одного зі спортсменів ніж. Тільки після наполегливих вимог організаторів заходу міліція втрутилася і втихомирила молодчиків. Після цього глава ради Об'єднаної опозиції зміг відповісти на питання кураховців під час прямого включення.

"Ці вибори - це війна, ось що ми побачили сьогодні під час мирного мітингу в Курахово, - прокоментувала Олександра Кужель. - Таких же хлопчиків з "інтелектуальними обличчями" ми бачили і в інших містах, їх спеціально привозять. І поведінка у них абсолютно зеківська. Колишніх засуджених, які сидять без роботи, збирають зараз у групи по 50 людей і вони повинні бути готові виїхати в будь міста. Їм велено - репетувати, штовхатися, кричати, заважати".

Серед натхненників спортивних чоловіків жителі райцентру впізнали декількох місцевих чиновників.
Тетяна ЗАРОВНА

1 коментар:

Луганская деревня сказав...

Зерно брошено.Опробуют предвыборную агитацию. Вы,только представьте,что будет происходить через месяц,два. И это в небольшом городке.

Дописати коментар