-->

01.09.12

Чорнобилець В.Сердюк - самовисуванець по 145 виборчому округу

Сердюк Віктор Анатолійович народився 18 сiчня 1962 року в селі Руновщина Полтавського району Полтавської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта середня спеціальна, пенсіонер, безпартійний, проживає в місті Полтаві, судимість відсутня, самовисування.

Самовисуванець по одномандатному виборчому округу 145, номер реєстрації документів в ЦВК - 7762, дата 07.08.2012.
ПЕРЕДВИБОРНА ПРОГРАМА

Кандидата в народні депутати України
по виборчому округу №145
Сердюк Віктора Анатолійовича

Моя програма будується на тісній співпраці з Вами, і Вашій підтримці мої земляки. Я категорично проти непорядності й байдужості, бездіяльності й пустого базікання, брехні і чванства, некомпетентності й непрофесіоналізму. Я не обіцяю вам, що сам, без Вашої підтримки, вирішу Ваші проблеми, але запевняю, що постійно буду відстоювати та захищати інтереси виборців свого округу в першу чергу. У разі обрання мене депутатом Верховної Ради, працюватиму над реалізацією життєво важливих проблем нашого регіону, відновленням роботи існуючих підприємств та створенням нових робочих місць, розвитком села, розвитком сільського господарства, розробкою місцевих ресурсів, зміцненням матеріальної бази і розвитком охорони здоров'я, освіти, науки, культури, здійсненням соціального захисту населення.

1. Жорсткий контроль за формуванням бюджету держави і ефективним використанням його видаткової частини;

2. Чіткий і прозорий механізм щорічного звіту і можливості відкликання будь-якого обраного представника влади: від депутата селищної ради до президента. Народу має бути повернена можливість контролю за діяльністю органів влади і можливість впливу на тих, хто здійснює владу від його імені.

3. Налагодити прозору систему обліку та контролю за використанням земель.

4. Приймати міри по виведенню сіл із занепаду. Село - не тільки матеріальна, а й духовна основа суспільства. Тут витоки віри, традицій, моралі. Надавати допомогу селянам у відстоюванні своїх інтересів, як виробників сільськогосподарської продукції, орендодавців земельних ділянок. Сприяти розвитку фермерського господарювання та створенню сільськогосподарських підприємств з повним циклом виробництва. Земля сільськогосподарського призначення, ліси, водойми є власністю усього українського народу і не можуть бути товаром. 

5. Сприяти подальшому розвитку підприємств малого та середнього бізнесу та захищати їх права. Підприємці повинні бачити у депутатові Верховної Ради партнера, а не стіну протистоянь. Необхідно спростити процедуру реєстрації, звітності, перевірок, одержання дозволів, ліцензій. Основним регулятором забезпечення діяльності малого та середнього бізнесу має бути закон. Зменшення податкового навантаження на малий і середній бізнес.

6. Створення нових робочих місць для працездатного населення.

7. Гідну заробітну плату і гарантовану пенсію. Приймати міри по поверненню граничного пенсійного віку для жінок 55 років.

8. Приймати міри по забезпеченню соціального захисту всіх пільгових категорій громадян та відміни всіх прийнятих не законних актів попереднім урядом, які врізають права пільговим категоріям. Пенсії і соціальний захист населення повинні гарантуватися Конституцією України і Законами України про соціальний захист а не постановами уряду. В Україні повинно домінувати верховенство права і справедливості. 

9. Прийняти міри по відновленню роботи закритих медичних і учбових закладів на селі. Сприяти негайному відновленню зруйнованої си¬стеми охорони здоров'я і освіти.

10. Педагогам і працівникам медичних закладів надати статус державних службовців з гідною заробітною платою.

11. Доступна безкоштовна медична допомога всім верствам населення.

12. Привести комунальні платежі у відповідність з їх реальною вартістю.

13. Забезпечення реальної незалежності судової гілки влади через запровадження прямих виборів голів судів і фінансування діяльності судових установ за рахунок державного бюджету. Виведення судів з-під політичних, адміністративних, корупційних впливів. Суди мають бути фінансово незалежними від виконавчої влади.

14. Продовжити консолідацію всіх гілок влади, лідерів політичних партій, рухів, громадських і профспілкових організацій, спрямовану на добробут нашої країни.

«Ніхто крім нас» не змінить ситуацію в нашій з Вами країні.

08 серпня 2012 року Сердюк В.А

АВТОБІОГРАФІЯ

Я, Сердюк Віктор Анатолійович, народився18січня 1962 року в селіРуновщинаПолтавського району Полтавськоїобласті. Українець, громадянинУкраїни.

Безпартійний.

На території України проживаю з 1962 року і по цей час.

З вересня 1969 року до червня1972 року навчався у Березівській початковій школі.

З вересня 1972 року до липня 1979 року навчаться в Полтавській школі-інтернат №2 ім. Н.К. Крупської де одержав атестат про середню освіту.

У серпні 1979 року пішов працювати на Полтавський завод «Електромотор» слюсарем. Де пропрацював до квітня місяця 1980 року.

У квітні місяці 1980 року був призваний до лав Радянської Армії.

Закінчив службу в лавах Радянської Армії в травні 1982 року.

З липня 1982 року по січень 1983 року навчався у Криворіжській школі міліції.

Освіта середня спеціальна.

Після закінчення працював в органах Внутрішніх справ Полтавського облвиконкому.

В липні місяці 1986 року виконував службове завдання в місті Чорнобиль Київської області по ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській ЧАЄС.

В серпні місяці 1987 року звільнився з органів Внутрішніх справ. Працював водієм в  колгоспі «Іскра».

З січня місяця 1990 року – пенсіонер за станом здоров’я (ІІ-га група інвалідності).

В 1991 році при проходженні лікування в Всесоюзному Науковому Центрі Радіаційної медицини який знаходився в Пущі Водиця був головою ініціативної групи, яка об’явила голодовку. Відстоював права ліквідаторів аварії на ЧАЄС і потерпілих від наслідків  аварії на ЧАЄС. Брав активну участь в розробці і написанні Закону України«Про статус і  соціальний захист, громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи».

З 1991 року по 2000 рік не працював за станом здоров’я. Займався громадською роботою.

З січня місяця 2000 року по грудень місяць 2010 року працював директором Приватної фірми.

З грудня місяця 2010 року займався громадською роботою.Відстоював права не захищених верств населення.

З вересня місяця 2011 брав активну участь в роботі  Всеукраїнської Громадської організації «Ніхто крім нас» по відстоюванню Конституційних прав воїнів афганців, чорнобильців, дітей війни і других не захищених верст населення.  

З  вересня місяця 2010 року і по сьогоднішній день обіймаю посаду Голови Полтавського обласного місцевого осередку Всеукраїнської громадської організації «Ніхто крім нас». 

Будучи включеним, в листопаді місяці 2011 року, в списки переговорної групи при Кабінеті Міністрів України, вніс на розгляд уряду України зміни до Закону України «Про статус і  соціальний захист, громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» по відношенні вдів і дітей які постраждали від наслідків аварії на ЧАЄС.

Сімейний стан – одружений.

Дружина, Сердюк Лариса Вадимівна, 1969 року народження, працює, бухгалтером.

Син, Сердюк Роман Вікторович, 2000 року народження, проживає м. Полтава вул. Південна 127, закінчив Полтавський інститут Економіки і Торгівлі з червоним дипломом.

Мати, Сердюк Лідія Федорівна, 1935 року народження, проживає в с. Березівка Полтавського району Полтавської області, пенсіонерка.

Брат, Сердюк Борис Анатолійович, 1962 року народження, інвалід війни 3-ї групи.

Ні я, ні мої близькі рідні до кримінальної чи адміністративної відповідальності не притягувалися.


Немає коментарів:

Дописати коментар