-->

19.07.13

"Батьківщина" вимагає від ДФІ перевірити діяльність Королевської

ВО «Батьківщина» вимагає від Державної фінансової інспекції провести невідкладну перевірку дотримання Міністерством соціальної політики законодавства про держзакупівлі під час організації харчування дітей, постраждалих від наслідків аварії на ЧАЕС.

Відповідне звернення направив заступник голови ВО «Батьківщина», народний депутат Андрій Пишний, повідомляють у прес-службі партії.

У зверненні зазначено, що за результатами конкурсних торгів щодо організації харчування дітей-чорнобильців, переможцем стало ТОВ «Сінтезпродсервіс». За словами Андрія Пишного, із різних джерел до нього надійшла інформація щодо порушень при укладенні 10 січня 2013 року договору між Міністерством соціальної політки України та ТОВ «Сінтезпродсервіс» на суму 4 162 700 грн. (без ПДВ) за результатами завершення відкритих торгів у відповідності та на умовах Закону України «Про здійснення державних закупівель».

«Скарги батьків дітей-чорнобильців щодо неякісного харчування продовжують надходити в різні інстанції, що свідчить про недобросовісне виконання умов договору переможцями тендерів, які проводились у Мінсоцполітики. Державні кошти було використано неефективно, у процесі проведення тендеру були відсутні відкритість та прозорість на всіх стадіях закупівель, що й призвело до таких невтішних результатів, які ми маємо на сьогодні», - наголосив Андрій Пишний.

Депутат звернувся до голови Держфінінспекції із вимогою провести невідкладну перевірку дотримання Мінсоцполітики законодавства про проведення державних закупівель щодо організації харчування дітей, постраждалих від наслідків аварії на ЧАЕС. Андрій Пишний вимагає провести перевірку ефективності використання державних коштів та організації якісного харчування дітей – чорнобильців переможцями тендерів, які взяли на себе такі зобов’язання.


Немає коментарів:

Дописати коментар