-->

07.09.13

Київські чиновники перевіряли, як живеться дітям-чорнобильцям на Прикарпатті

2-3 вересня на Прикарпатті з робочим візитом перебував заступник директора департаменту соціального захисту населення постраждалих від Чорнобильської катастрофи та інших категорій Міністерства соціальної політики України – начальник відділу визначення статусу постраждалих та зв’язків з громадськими організаціями - Кучеренко Сергій Анатолієвич.

3 вересня С.Кучеренко та директор департаменту соціальної політики облдержадміністрації Я.Лаган здійснили поїздку в Снятинський район з метою вивчення стану організації гарячого харчування школярів, постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС, в загальноосвітніх навчальних закладах сіл Потічок, Русів, Стецева, Підвисока, які розташовані на території зони посиленого радіоекологічного контролю.

В ході візиту С.Кучеренко зустрівся з місцевими товаровиробниками і підприємцями, які здійснюють організацію харчування постраждалих дітей, та позитивно оцінив даний напрям роботи в Івано-Франківській області.

Довідкова інформація

У загальноосвітніх школах та дошкільних навчальних закладах сіл Стецева, Підвисоке, Русів, Потічок Снятинського району впродовж 2013 року здійснювалося безплатне харчування 926 постраждалих дітей (793 – учні, 133 - діти дошкільного віку).


Немає коментарів:

Дописати коментар