-->

30.01.14

Арбузов: політична нестабільність і протистояння на вулицях не позначилися на своєчасності соцвиплат

Пенсії та соціальні виплати населенню України виплачуються своєчасно, незважаючи на непросту ситуацію в країні, заявив виконуючий обов’язки прем’єр-міністра Сергій Арбузов.

“Громадяни вчасно отримують виплати з бюджету. Платежі проходять за графіком. Станом на 28 січня Пенсійний фонд виплатив пенсії майже 14 млн громадян. На ці потреби протягом місяця було направлено більше 21 млрд грн. Це повністю задовольняє січневу потребу в грошах”, – зазначив він.

С.Арбузов також підкреслив, що Держказначейство повністю профінансувало витрати з виплати державних соціальних виплат за січень. На це було направлено понад 3,4 млрд грн.

“Зараз, поки тривають переговори між владою і опозицією, ми будемо фокусуватися… на своєчасному забезпеченні виплати зарплати. За 20 днів січня 2014 року заборгованість скоротилася на 23 млн грн, або майже на 3%. Водночас в окремих регіонах заборгованість зросла. зокрема, в Києві на 13,5 млн грн, у Волинській області – на 1,1 млн грн, Івано-Франківській та Вінницькій областях – на 0,3 млн грн і 0,5 млн грн”, – зазначив С.Арбузов.

При цьому, підкреслив в.о. прем’єр-міністра, тимчасовий статус нинішнього уряду “говорить лише про те, що ми повинні працювати ще більш старанно”.
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар