-->

24.01.14

Соціальні ризики для мільйонів громадян мають бути мінімізовані - Королевська

Незважаючи на події, які розгортаються у Києві, усі соціальні виплати мають здійснюватися вчасно.

На цьому наголосила міністр соціальної політики Наталія Королевська на засіданні Комісії з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат у Мінсоцполітики у п'ятницю, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Події, які відбуваються зараз у Києві, нікого не можуть залишити байдужим. Але як міністр соціальної політики я точно знаю: незалежно від політичної температури у суспільстві, наше з вами завдання - зберегти соціальний мир, виконати соціальні зобов'язання держави і гарантувати захист найбільш вразливим категоріям громадян. Ми повинні мінімізувати зараз соціальні ризики для тих мільйонів наших громадян, які не залучені сьогодні до протистояння», - сказала Королевська, звертаючись до учасників засідання.

За її словами, вчасно повинні виплачуватися всі пенсії, державні допомоги, надаватися соціальні послуги: «Для цього ми повинні забезпечити стабільність всієї соціальної сфери та захистити вразливих громадян. Це, в першу чергу, наші пенсіонери, ветерани, інваліди, малозабезпечені, самотні, діти-сироти».

Міністр відзначила, що «працювати в нинішніх умовах дуже не просто», але наголосила на необхідності мобілізувати всі наявні ресурси для того, щоб кожен, хто потребує підтримки держави, був упевнений, що отримає її. 


1 коментар:

Анонім сказав...

Ми повинні мінімізувати зараз соціальні ризики для тих мільйонів наших громадян, які не залучені сьогодні до протистояння», - сказала Королевська, звертаючись до учасників засідання.
доболталась, грамотейка и министр без диплома-лишила походя социального обеспечения, граждан, бьющихся за светлое будущее.

Дописати коментар