-->

12.02.14

Незалежно від результату, за дебати з Кличком Янукович отримає $17 мільйонів

Найближчим часом стане відома дата, коли власник титулу “Президент України” Віктор Янукович та претендент на цей титул Віталій Кличко проведуть у Києві дебати, що мали відбутись ще у січні.

11 лютого 2014 року компанія “К2 Promotions” виграла у промоутерів Яценюка та Тягнибока торги на право організації дебатів з Януковичем з бюджетом у 23 мільйони доларів.

Розподіл гонорару за бій пройде за схемою “75 на 25″ відсотків на користь чинного володаря титулу Президента. Таким чином Віктор Янукович отримає близько 17 мільйонів доларів, Віталій Кличко – трохи більше п’яти мільйонів.

Бій побачать вболівальники в Україні, а також більш ніж в 150 країнах світу (канал HBO покаже поєдинок у прямому ефірі).

Янукович володіє титулом “Глави держави Україна” за версією Конституції України. Кличко носить звання лідера Євромайдану, можливого кандидата в президенти, а також володіє 19,1% підтримки населення за версією центру соціальних і маркетингових досліджень “СОЦІС”.

Янукович провів одні професійні дебати у 2004 році (нічия), а Кличко-старший здобув кілька перемог у любительських дебатах з мітингувальниками на Майдані Незалежності та вулиці Грушевського, у професійних дебатах це буде дебют Віталія.

Зважування напередодні дебатів показало, що при зрості 200 сантиметрів Віталій Кличко важить 110 кілограмів 600 грамів, а Віктор Янукович при зрості 192 сантиметрів важить 131 кілограм і 200 грамів.

Букмекери, попри його невеликий досвід у дебатах, ставлять з мінімальною перевагою на Кличка.

Немає коментарів:

Дописати коментар