-->

21.03.14

Гриценко заявляє, що готовий негайно виконувати обов'язки головнокомандувача

http://ua.112.ua/article/print/politika/gricenko-zayavlyaye-scho-gotoviy-negayno-vikonuvati-obov-yazki-golovnokomanduvacha-37818.html
Гриценко знову критично висловився на адресу колишніх однопартійців

Народний депутат Анатолій Гриценко заявляє, що готовий негайно виконувати обов'язки головнокомандувача. Про це він написав у своїй сторінці на Facebook, звертаючись до Юлії Тимошенко.

"Хто замість Турчинова? Хто зможе одразу включитися в роботу, швидко провести необхідні кадрові зміни, чітко визначити завдання і бути на цей складний період дієвим Верховним головнокомандувачем? Я зможу! Довірить Рада - з першого ж дня працюватиму чесно, надійно, прозоро й ефективно. Я Вам сказав, що в разі призначення на цей пост у Раді, як зараз Турчинов, не сидітиму, нехай засідання ведуть віце-спікери, моє місце - бункер і організація оборони країни. Маєте іншу сильну і чесну людину на пост Верховного головнокомандувача? Пропонуйте негайно! Обере таку людину Рада - як депутат, я її підтримаю і, як офіцер, підставлю своє плече", - пише Гриценко.

Гриценко додав: "Якщо дослухаєтеся і займете вірну державницьку позицію, я - ваш союзник, і можете покластися на мене повною мірою. Разом ми ворога зупинимо, не сумнівайтеся в тому! А якщо ні, якщо триматимете недієздатного Турчинова й далі на посту... Тоді скажу прямо: країну зливає не Турчинов, тоді це робите Ви. Особисто. І тоді своє слово має сказати народ. Тоді як народ вирішить, так і буде", - сказав політик.

Зазначимо, в партії "Батьківщина" вважають заклики Гриценка про відставку Турчинова "роботою на користь агресора". Сам Гриценко стверджує, що його позиція на 100% збігається із позицією Юлії Тимошенко.

Нагадаємо також, що Гриценко має намір болотуватися у президенти України.

Немає коментарів:

Дописати коментар