-->

26.07.14

Українці створили інтернет-ресурс для взаємної морально-психологічної допомоги

Angelorium – це новий соціальний портал, на якому будь-хто у світі може попросити підтримки або дати пораду тому, хто цього потребує

Українці створили сайт, на якому люди можуть висловити один одному морально-психологічну підтримку, повідомляє Еспресо.TV.


Для взаємної підтримки потрібно зареєструватись на сайті angelorium.com, вказавши свої ім’я, рік народження, країну, мову спілкування та електронну адресу. Одразу після реєстрації можна обрати розділ «Потребую допомоги» або «Хочу допомогти».

У разі потреби допомоги користувач описує свою проблему або ставить питання, яке з’являється у розділі обговорень. Тут користувачі з будь-якої точки світу можуть порадити або просто підтримати.


За бажанням допомогти іншим можна визначити категорію людей (вік та стать), з якими є потреба у спілкуванні, а потім у переліку тем обрати ту, за якою маєте бажання зарадити.

Реєстрація та користування сайтом – безкоштовні. Інтернет-ресурс визначає мову користувача автоматично, що збільшує аудиторію користувачів порталу.

Немає коментарів:

Дописати коментар