-->

08.08.14

Мінсоцполітики роздало 214 мільйонів на путівки "чорнобильцям"

Мінсоцполітики за результатами тендеру уклало низку угод на послуги із санаторно-курортного лікування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Про це пишуть "Наші гроші" із посиланням на "Вісник державних закупівель". Загальна вартість угод становила 213,92 мільйона грн.

Замовлено путівки у 38 санаторно-лікувальних закладах для постраждалих осіб, зарахованих до категорій 1, 2, 3 та 4, потерпілих дітей у складі організованих груп та разом із одним з батьків або особою, яка їх замінює.

Кількість путівок в кожний окремий заклад та ціна за одиницю не уточнюється.

Найбільшу кількість замовлень - на 20,57 млн гривень - отримало ПАТ "Трускавецькурорт", що належить "ПолiIнвестГрупп". Засновниками цієї фірми є Наталія Олександрівна Борисенко (людина з таким ПІБ відома як працівник Горлівської дирекції Фонду соцстрахування з тимчасової втрати працездатності), Олександра Юхимівна Кулик, британська фірма "ДВ корпорейшн лімітид (DVcorporationlimited)" та кіпрську компанію "Максімалема Лімітед".

Британська фірма була зареєстрована кіпрською компанією "Вінокс інвестментс лімітед" (VinoxInvestmentsLimited), що у свою чергу була заснована головою "Укртрансгазу" Сергієм Винокуровим, соратником віце-прем’єра Юрія Бойко.

Окрім того 19,32 млн гривень отримає ПАТ "Приазовкурорт" ("Укрпрофздоровниця").

Ще 17,46 млн гривень дісталося ТОВ "Примор’я" санаторій ім. С.Лазо (Одеська обл., с Сергіївка). Власниками закладу є Сергій Мовіле - головний лікар санаторію, депутат Сергійвської селищної ради від Партії регіонів (60%), Ірина Мовіле (30%) та Олександр Чорний (30%).

Ще одна фірма цього ж Олександра Чорного отримала замовлення на путівки загалом на 13,96 млн гривень - ТОВ "Південь-Курорт-Сервіс".

Немає коментарів:

Дописати коментар