-->

07.12.14

Чорнобильці Лубенщини отримають до дня ліквідатора матеріальну допомогу

Чорнобильці Лубенщини отримають до Дня ліквідатора матеріальну допомогу 4 грудня голови первинних організацій Лубенської районної організації ВГО «Союз Чорнобиль України» зібралися на «круглий стіл».

Засідання проводили заступники голови районної чорнобильської організації Василь Силка та Микола Чудак.

Широко розглянуто питання щодо виконання у районі Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи».


На запитання присутніх відповідно до порушеної теми відповіли начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Наталія Ісаєнко, заступник начальника управління пенсійного фонду України в м. Лубнах та Лубенському районі Тамара Кисляк, начальник відділу охорони здоров’я райдержадміністрації Тетяна Семистрок.

За інформацією Наталії Ісаєнко, до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС через районну програму «Турбота» виділені кошти для матеріальної допомоги чорнобильцям.

Ще одне питання, яким щоразу переймаються ліквідатори, забезпечення пільгового перевезення, на чому детально зупинився голова райдержадміністрації Роман Сидоренко. Очільник району запевнив, що проблеми чорнобильців він знає і розуміє, при тому він вимагає від районних служб якісного надання послуг населенню.

В розрізі заходів, запланованих до Дня ліквідатора, відкриття пам’ятного знаку у с. Тарандинці 12 грудня, проведення цього ж дня концерту-реквієму. На зворотному шляху чорнобильці планують покласти квіти до пам’ятних знаків на Алеї слави у с. Мгар та в м. Лубни. 13 грудня пам’ятний знак учасникам ліквідації аварії на ЧАЕС буде відкрито у с. Оріхівка.

http://lubny.adm-pl.gov.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар