-->

13.01.15

Депутати позбавили замміністра незаконно отриманого статуса учасника АТО

Нардепи з депутатської групи "УКРОП" змусили заступника міністра, який обманом отримав статус учасника АТО, відмовитися від нього. Про це повідомив народний депутат України Борислав Береза на своїй сторінці в соцмережі.

За словами нардепа, заступник міністра будівництва Дмитро Ісаєнко, щоб не потрапити під люстрацію, забезпечив собі статус учасника бойових дій в АТО, проте насправді він ніколи не воював на сході України. Це з'ясували народні депутати України, змусивши Ісаєнко відмовитися від даного статусу.

"Знайомтеся. Це заступник міністра будівництва Дмитро Ісаєнко. Який, щоб не потрапити під люстрацію, "намутив"собі статус учасника бойових дій в АТО. Те, що реальні учасники не можуть отримати статус - це норма. А те, що людина, замазана у корупційних справах, яка працювала на високій посаді при Януковичі, організувала собі цей статус - це як називається ???
Після запитань від нардепів де і як він воював Ісаєнко легко відмовився від статусу. Типу, як прийшло так і пішло. Бридко", - написав Береза.

На сьогодні отримання статусів учасникі бойових дій людьми, які не мають до війни на Сході жодного відношення, стало вже ганебною схемою. Про неї розповів на своїй сторінці у соцмережі депутат Віталій Чепінога.

"Маса людей їде в Донецьку область і там тиждень сидить в сауні, а потім фоткається в камуфляжі на фоні "тривожної обстановки". Мені навіть пропонували. Тіпа, два дня "в АТО" плюс боулінг... Так само було з "чорнобильцями"... нічого святого, соррі за цинізм. Я думаю, статус учасника АТО треба видавати за прямим підтвердженням хлопців, які там справді і реально в АТО... Бо цього АТО-туризму інакше не позбавитися",- написав політик.

Автор: 
Ірма БОГУЦЬКА

Немає коментарів:

Дописати коментар