-->

17.04.15

Охтирські чорнобильці отримали відповіді

На зборах членів Охтирської міської громадської організації ВГОІ "Союз Чорнобиль України", що проходили в залі засідань міської ради, були присутні представники міської ради, управління соціального захисту населення, Пенсійного фонду України. 

На розсуд членів громадської організації були винесені ескізні пропозиції викладачів художньої школи, які планується використати при оформленні публіцистично-документального збірника, присвяченого 30-літтю Чорнобильської катастрофи, варіанти назви книги та зразок оформлення опрацьованих матеріалів.

Про пільги та оформлення субсидій, про зміни в пенсійному законодавстві та житлове забезпечення отримали інформацію присутні на зборах.

Учасники ліквідації аварії на ЧАЕС отримали відповіді на запитання, що стосуються визначення їх статусу, отримання ліків за пільговими рецептами, щодо недостатньої температури гарячої води та про вартість проїзду у маршрутках. Міський голова, який був присутнім на зборах, надаючи відповіді на наболілі питання, запропонував продовжити практику направлення звернень до Кабінету Міністрів України та народних депутатів для винесення проблемних питань наших мешканців на вищий виконавський рівень, щоб на рівні держави вирішувати проблеми.

Немає коментарів:

Дописати коментар