-->

17.04.15

Чайна церемонія для постраждалих від аварії на Чорнобильській атомній електростанції

20 квітня 2015 року о 11:00 та 12:00 Українсько-Японський Центр НТУУ «КПІ» (національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут") за підтримки японської школи чайної церемонії Урасенке проведе демонстрацію чайної церемонії для постраждалих від аварії на ЧАЕС.

15 вересня 2012 року до Києва з візитом завітав Великий майстер школи чайної церемонії Урасенке Сен Ґеншіцу, який провів лекцію та демонстрацію «Тейча» (церемонія приготування та пригощання чаєм). Під час свого візиту він зустрівся з представниками Національного музею «Чорнобиль», громадської організації інвалідів-чорнобильців «Земляки» та людьми, які постраждали від ядерної катастрофи 1986 року. Японський народ, як ніхто інший розуміє масштаби трагедії, що спіткали Україну, тож Великий майстер виразив свою щиру підтримку та сподівання, що українці та японці зможуть подолати наслідки атомного лиха.

У рамках благодійної акції представники Київської школи «Чаною» за підтримки Урасенке проведуть демонстрацію та дегустацію чаю для постраждалих від аварії на ЧАЕС, щоб надати сил та полегшити біль. Українсько-Японський Центр НТУУ «КПІ» та школа чайної церемонії Урасенке вже втретє проводить такий захід.

Для представників ЗМІ необхідна попередня акредитація.

***
Про Українсько-Японський Центр НТУУ «КПІ»:
Українсько-Японський Центр, створений відповідно до міжурядових угод Міністерства закордонних справ Японії та Міністерства економіки України, розпочав свою діяльність у травні 2006 р. на базі Національного технічного університету України «КПІ». З 2011 року Центр працює за підтримки Японської Фундації (Japan Foundation). Маючи на меті поглибити розуміння між Україною та Японією, Центр реалізує програму знайомства з японською культурою та мовні курси.

Контактна інформація:
Мирончук Вікторія
Тел.: 044 406 81 66
Моб.: 050 353 64 18

Немає коментарів:

Дописати коментар