-->

18.04.15

«Чорнобильський» турнір «короля та королеви» пройде в угорській столиці Закарпаття

Змагання проводитимуться згідно з правилами ФІДЕ. 26 квітня у Берегові на території УСБ « Закарпаття" відбудеться шаховий турнір до 29-ї річниці Чорнобилської трагедії.

Початок реєстрації учасників о 10:30, початок змагань об 11:00 к.ч. До участі у дорослих змаганнях допускаються всі бажаючі шахісти з національним ретингом не вище 2200. До дитячого турніру допускаються діти 2003 р народження та молодші.

Змагання проводяться згідно з правилами ФІДЕ. Швейцарська система 7 турів по 15 хвилин кожному учаснику до кінця партії. Переможець та призери турніру визначаються за найбільшою кількістю набраних очок.

Переможці та призери будуть нагороджені кубком, грамотами та медалями, цінними подарунками. Також почесними грамотами нагороджуються кращі гравці по окремих номінаціях. УСБ „Закарпаття“ забезпечує приміщення для проведення змагання. Придбання нагород та атрибутики, харчування суддів за рахунок відділу управління сімї молоді та спорту Берегівської міської ради.

Загальне керівництво проведенням турніру здійснює оргкомітет (Сейкель В., Буній С., Щуренко В., Савчур Ф. та Зуєв О), повідомляють "Берегівські новини".

Немає коментарів:

Дописати коментар