-->

04.04.15

Експерти підтримують ініціативу Ярослава Москаленка про відновлення безоплатного харчування дітей-чорнобильців

Головне науково-експертне управління Верховної Ради підтримало законодавчу ініціативу народного депутата, голови Чорнобильського підкомітету парламенту Ярослава Москаленка, якою пропонується відновити безоплатне харчування дітей потерпілих внаслідок аварії на ЧАЕС.

Нагадаємо, у лютому Я.Москаленко зареєстрував законопроект №2060 "Про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" (щодо харчування дітей)". Відповідна ініціатива дозволить відновити безоплатне харчування дітей-чорнобильців у повному обсязі, як це було до змін до закону «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», внесеними Верховною Радою наприкінці минулого року.

«Прийняття законопроекту сприятиме зняттю соціальної напруги серед постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС та забезпеченню безоплатним харчуванням потерпілих дітей, які навчаються в закладах на радіоактивно забруднених територіях», - йдеться у пояснювальній записці до законопроекту.







Немає коментарів:

Дописати коментар