-->

04.06.15

Чорнобильці - дітям

Нещодавно Богодухівський дитячий будинок-інтернат отримав близько 100 комплектів постільної білизни, пральний порошок від БРГО «Союз Чорнобиль Богодухівщини». Слід сказати, що чорнобильська організація постійно намагається допомагати тим, хто цього потребує.

Також було надано 20 комплектів білизни для дитячого відділення ЦРЛ. Дізнавшись, що у дитячому відділенні живе кинуте 2-місячне немовля чорнобильці одразу прийшли на допомогу. Привезли дитяче харчування, речі першої необхідності, засоби гігієни для дитини.


Розповідає голова БРГО «Союз Чорнобиль Богодухівщини» В. Деркач:

— У наших планах — забезпечити змінною постільною білизною дитяче відділення ЦРЛ та дитячий будинок-інтернат. Є також нагальна потреба у автоматичній пральній машині для дитячого відділення. Ми працюємо над цим питанням. Хочу сказати, що добрі справи нашої організації проходять з допомогою міжнародного освітнього центру «Дортмунд», страхової компанії «IBB», художньої чорнобильської майстерні м. Харкова, ГО Харківської міської організації «Союз Чорнобиль України».


Сестра-господарка дитячого відділення А.М. Стеценко, що разом зі своїми колегами піклується про кинуту дитину, говорить:

— Учора дитинці виповнилося 2 місяці, ми оформлюємо її в дитячий будинок. Це дівчинка, звуть її Катя. Від імені колег дякую усім, хто допомагає нашій маленькій улюблениці.

Коли готували газету до друку, стало відомо, що БРГО «Союз Чорнобиль Богодухівщини» придбав для дитячого відділення пральну автоматичну машину.


Крім того, представники організації на чолі з В.П.Деркачем привезли необхідне дитяче харчування, засоби гігієни .

Немає коментарів:

Дописати коментар