-->

07.10.15

Департамент праці та соцзахисту Житомирської ОДА віддало 178 путівок для чорнобильців санаторію "Дениші"

Департамент праці та соцзахисту населення Житомирської облдержадміністрації визначило переможця на санаторно-курортне лікування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи Житомирської області.

Про це пише "Вісник державних закупівель". Дата акцепту - 1 жовтня.

Із найменшою пропозицією виграло КП "Житомирський обласний лікувально-санаторний центр радіаційного захисту для дитячого та дорослого населення "Дениші" Житомирської обласної ради. 

За 674 тис. 352 грн. (без ПДВ) отримає 168 путівок для постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи громадян, віднесених до категорії 1.

За 78 тис. 750 грн. (з ПДВ) - 10 путівок для дітей - інвалідів до 18 років, яким встановлено інвалідність, пов’язану з Чорнобильською катастрофою, разом з одним із батьків або особою, яка їх замінює.

Послуги санаторій має надати не пізніше 20.12.2015 (дата виїзду останнього заїзду - не пізніше 20.12.2015). Кількість днів відпочинку не зазначений.

В торгах також брали участь Профспілкове підприємство санаторій «Горинь» Ради федерації профспілок Рівненської області та Дочірнє підприємство «Санаторій для батьків з дітьми» «Тетерів» Закритого акціонерного товариства лікувально-оздоровчих закладів профспілок «Укрпрофоздоровниця», але запропонували дещо вищі ціни.

Нагадаємо, перші 83 путівки для житомирських чорнобильців "взяв" закарпатський санаторій "Карпати".

Як писав Репортер, санаторій "Дениші" зимою оздоровив 190 дітей з усієї області.

Немає коментарів:

Дописати коментар