-->

06.10.15

У Дніпропетровську завершився сезон оздоровлення чорнобильців коштом міського бюджету.

Зокрема, з початку року оздоровлено 216 чорнобильців міста (1 та 2 категорії). Про це повідомили в управлінні праці та соціального захисту населення Дніпропетровської міської ради.

Зокрема, зазначена категорія осіб пройшла санаторно-курортне оздоровлення у санаторіях «Батьківщина» (Трускавець), «Арктика» (Бердянськ) та «Новомосковський» (Новомосковськ). Цього року для чорнобильців міста за рахунок коштів міського бюджету придбано на 62 путівки більше, ніж у 2014 році, зазначають в управлінні.

Загалом чорнобильці оздоровлюються у різних санаторіях України коштом державного бюджету згідно відповідного Закону України. У Дніпропетровську ця категорія осіб оздоровлюється ще й в рамках Комплексної програми соціального захисту громадян м. Дніпропетровська, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, на 2014-2016 роки. У 2015 році на ці цілі з міського бюджету виділено 1 мільйон гривень.

Сьогодні у Дніпропетровську мешкають 6 тисяч 959 громадян, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, додають в управлінні.

Немає коментарів:

Дописати коментар