-->

02.03.16

«Місто-привид. Світова прем’єра віртуальної подорожі»

Шановні панове,

Від імені Фундації «Відкритий Діалог» звертаємося до Вас з проханням про підтримку в організації всесвітньої прем’єри першого українського віртуального музею «Місто-привид. Світова прем’єра віртуальної подорожі», яка відбудеться 26 квітня 2016 року у м. Києві. Під час прем'єри буде показано інноваційний проект інтерактивної екскурсії Чорнобилем та Прип'яттю - Chernobyl VR Project. Метою проекту є нагадати світовій спільноті про наслідки трагедії, але насамперед увіковічнити пам’ять відважних вчинків рятівників та матеріально підтримати постраждалих від вибуху четвертого реактора. Головними організаторами проекту є польсько-українська Фундація «Відкритий Діалог» та офіційний спонсор польська IT акційна спілка The Farm 51.

Для успіху нашого проекту надзвичайно важливими є підтримка і допомога Вашої організації. Ваше сприяння та участь у проекті «Місто-привид. Світова прем’єра віртуальної подорожі» є дуже важливою інвестицією у популяризацію полько-української співпраці та розвитку інноваційних технологій в Україні. Саме тому, окрім презентації проекту (прес-конференції та демонстрації технології в Києві), ми також плануємо проведення дискусії на тему «Майбутнє технології віртуальної реальності в Україні», у якій візьмуть участь українські та іноземні експерти, журналісти, студенти технічних факультетів та представники місцевої влади. 

Сподіваємось Наш проект зацікавить Вас та розраховуємо на тісну співпрацю. Для обговорення деталей співпраці та подальших дій звертаємось з проханням призначити час зустрічі в період від 3 до 5 березня 2016 року.

З повагою,
Яна Диха,
ГС «Фундація «Відкритий Діалог»
-- 
Yana Dyha
Translation Coordinator 

Open Dialog Foundation

1/10 Bankova str., of.5
01024 Kyiv, Ukraine

Mob: +38 093 39 44 802

Follow us on: | FB: ODFUKR | Twitter: @ODFoundation

Немає коментарів:

Дописати коментар