-->

01.03.16

У Києві затримали зловмисника, який постачав на столичні ринки рибу, виловлену біля ЧАЕС

Зловмисник планував постачати рибу з зони відчуження на ринки столиці та області

Прокуратура затримала зловмисника, який організував постачання на ринки Києва та Київської області рибу, що була виловлена в зоні відчуження навколо Чорнобильської атомної електростанції.

Як повідомив у вівторок, 1 березня, прокурор Генеральної прокуратури Владислав Куценко, частина цієї риби встигла потрапити на ринки столиці, повідомляє Українська правда.

"Сьогодні в рамках цієї операції було затримано особу під час намагання підкупити та дати хабар у розмірі 20 тисяч гривень начальнику відділу місцевої прокуратури Чорнобиля", - розповів він.

За словами Куценка, горе-підприємець планував щомісяця передавати 20 тисяч гривень, аби прокуратура не документувала незаконний вилов, вивезення та продаж риби із зони відчуження. Разом з тим, прокурор, який отримав цю інформацію, передав її керівництву прокуратури Київської області.

"Наразі вказана особа затримана, їй повідомлено про підозру. Планується обрати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою", - наголосив Куценко. Він також зазначив, що зловмиснику загрожує позбавлення волі до 8 років. Наразі проводяться заходи зі знешкодження інших членів злочинної групи.

Нагадаємо, у вересні минулого року троє жителів Київської області намагалися вивезти понад тисячу кілограмів яблук із зони відчуження ЧАЕС.

Немає коментарів:

Дописати коментар