-->

10.04.18

Звернення до лідерів Чорнобильского руху України

В YOU TUBE та на чорнобильських сайтах появилось чергове звернення-виступ І.Ковальчука. Не умаляючи його зусиля в справі відновлення соціальних прав і гарантій чорнобильців хочу спросити і його і всіх лідерів чорнобильського руху України наступне:

— Може досить сучитись та поливати брудом одне одного?

— Може досить бути на підстановці деяких політичних лідерів?

— Може потрібно опиратись на підтримку порядних фахових Народніх депутатів, урядовців, які роками підтримують нас?

— Можливо пора нам, чорнобильцям, об’єднати наші зусилля та заставити Владу України перейти від обіцянок до вирішення питань поновлення наших вистражданих соціальних прав і гарантій, які задекларовані Конституцією України, але не виконуються десятиліттями?

А тепер по суті:

Харківська обласна Рада ще в травні 2017 року, в підтримку нас, чорнобильців, прийняла рішення в якому звернулась до Верховної Ради України і Кабінету Міністрів України прискорити розгляд законопроекту 6292 та об’єднавши його з законопроектом 4442 та прийняти його в 1-му читанні, потім УЗГОДИВШИ з громадськими чорнобильськими організаціями прийняти остаточно як Закон України (Рішення Харківської обласної ради №454-VII від 25.05.2017р. додається).

На превеликий жаль, нас харків’ян не підтримали інші обласні Ради України, а Всеукраїнські та обласні «ЛІДЕРИ» прохукали цю ініціативу харків’ян.

Та може зараз згуртуємося та покажем нашу єдність і силу можновладцям України.

Про це і буде іти розмова-діалог 11 квітня ц. р. в м. Харкові на Всеукраїнських зборах чорнобильських організацій України.

Двері зборів відкриті для всіх чорнобильців України.

Приїздить -чекаємо!

Голова Харківської обласної організації
«Союз Чорнобиль України» А.І.Вінник


Немає коментарів:

Дописати коментар