-->

11.09.18

Реконструкція Обласного диспансеру радіаційного захисту продовжується згідно визначених термінів

За участю першого заступника голови Харківської обласної ради Віктора Коваленка було проведено нараду та перевірено хід ремонтних робіт Обласного клінічного спеціалізованого диспансеру радіаційного захисту населення.

Робочі наради проходять щомісяця за участю керівників області, персоналу лікарні, проектувальників, будівельників, керівників та членів чорнобильських організацій Харківщини.

Під час сьогоднішньої зустрічі було проведено комплексну перевірку всіх видів робіт, а саме: відповідність зазначених будівельних матеріалів, виконання встановлених проектом обсягів робіт, їх якість, виявлення та усунення порушень, а також контроль над дотриманням графіку.

Наразі реконструкція комплексу корпусів диспансеру йде згідно визначених термінів. Відновлено покрівлю над корпусом, де розташований стаціонар, завершуються роботи у приймальному відділенні, фізіотерапії, відділеннях функціональної діагностики та статистики. А також добігає кінця ремонт приміщень 4-го поверху, де розташовані операційний блок та реанімація.

Як зазначив Віктор Коваленко: «Найближчим часом розпочнеться робота із заміни підлоги, інженерних та електричних мереж, систем холодного і гарячого водопостачання та каналізації підвалу».

Обласний спеціалізований диспансер надає медичну допомогу при різних захворюваннях людям, які мають статус постраждалих внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС та проживають як в Харкові, так і в районах області. Також надається медична допомога чорнобильцям Донецької і Луганської областей.

В середньому за рік у поліклініці обстежуються 95 тис осіб, близько 6 тис осіб отримують стаціонарне лікування. Диспансер розрахований на 260 ліжок.


Немає коментарів:

Дописати коментар