-->

20.11.18

Комітет з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення

21 листопада 2018 року відбудеться засідання Комітету з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення (вул. Грушевського, 5, конференц-зала, 14 год 30 хв)

1. Про схвалення рекомендацій слухань у Комітеті Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення на тему: «Про стан дотримання в Україні прав профспілок та організацій роботодавців відповідно до Конвенції Міжнародної організації праці №87 про свободу асоціації та захист права на організацію», які відбулися 7 листопада 2018 року

2. Про результати робочої поїздки Першого заступника голови Комітету Капліна С.М. в місто Лисичанськ Луганської області

3. Про результати робочої наради у Комітеті з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення від 13 листопада 2018 року з обговорення проблеми щодо заборгованості з виплати заробітної плати на підприємствах, в установах і організаціях державного сектору

4. Про розгляд 4 грудня 2018 року в порядку контролю питання на тему: «Актуальні питання діяльності Фонду соціального страхування. Стан запровадження Єдиного реєстру соціальних виплат, пільг, субсидій, допомог та інших видів виплат в рамках проекту «модернізація соціальної підтримки населення»

5. Про проведення 12 грудня 2018 року у м. Славутич виїзного засідання «круглого столу» на тему: «Соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи»

6. Про розгляд звернення народного депутата України Дроздика О.В. про відкликання проекту Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оплати праці працівників (р.№ 4291-доопр., н.д. Дроздик О.)

7. Про розгляд звернення народного депутата України Дроздика О.В. про відкликання проекту Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо встановлення мінімальної питомої ваги заробітної плати у структурі собівартості) (р. №2332а, н.д. Дроздик О.)

8. Слухання у Комітеті на тему: «Результати пенсійної реформи»

Немає коментарів:

Дописати коментар