-->

03.12.18

"Полтавським чорнобильцям нададуть разову матеріальну допомогу"

Олександр ДАНИЛЕЦЬ,

Усім полтавцям-учасникам ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС до 14 грудня виділять з міського бюджету по тисячі гривень. Відповідне рішення депутати міськради прийняли на засіданні комісії з питань бюджету та фінансів.

Начальник управління соціального розвитку Наталія Бондаренко розповіла, що востаннє матеріальну допомогу полтавські чорнобильці отримували у 2016 році. Зараз по програмі «Турбота» передбачено одноразову матеріальну виплату по 500 гривень родинам загиблих ліквідаторів. Також передбачено 50 тисяч гривень на підтримку статутної діяльності громадської міської організації чорнобильців.

У ході обговорення проблеми депутати запропонували виділити по тисячі гривень матеріальної допомоги чорнобильцям 1-ї категорії, яких у Полтаві близько 650 осіб.

Депутати одноголосно проголосували за пропозицію внести це питання на розгляд депутатської комісії з соціального захисту населення, щоби та ініціювала відповідні зміни до програми «Турбота». Також вони запропонували розглянути питання у 2019 році про виділення коштів чорнобильцям 2-ї категорії. 






При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар