-->

05.12.18

Проблеми чорнобильців, афганців, ветеранів та учасників АТО обговорили за «круглим столом»

04 грудня, у залі пленарних засідань Валківської районної ради відбувся «круглий стіл», участь у якому взяли представники ряду обласних та районних громадських організацій Валківського, Коломацького, Нововодолазького районів, які опікуються проблемами ветеранів війни і праці, чорнобильців, афганців, учасників АТО. Спілкуючись у неформальній, невимушеній обстановці учасники «круглого столу» обговорили ряд нагальних проблем, поділились планами щодо їх вирішення, поділились здобутками, а також намітили шляхи співпраці, щоб однією командою, об`єднаною спільною ідеєю, розробити подальшу стратегію у вирішенні поставлених завдань. А завдання ці спільні для усіх ветеранів, бо стосуються реабілітації і лікування, виділення квартир, земельних ділянок, надання матеріальної допомоги як ветеранам, так і членам їх сімей, вдовам ветеранів, вшанування загиблих, проведення спільних національно-патріотичних заходів і багато іншого.

Усі учасники зустрічі в ході роботи одностайно висловлювали думку, що вирішення проблем можливе лише за підтримки держави і дуже добре, що завдяки курсу, обраному Президентом Петром Порошенком, завдяки розумінню і всебічній підтримці губернатора Харківської області Юлії Світличної жодна з категорій пільговиків, від ветеранів Другої світової війни до чорнобильців, афганців, учасників АТО не залишається поза увагою. Про це говорять цифри і факти, це засвідчують самі члени громадських формувань і робота в даному напрямку буде лише поглиблюватись, розвиватись, удосконалюватись.

Голова Валківської районної державної адміністрації Віктор Войтенко, підсумовуючи підсумки «круглого столу» щиро подякував усім його учасникам та зазначив, що спільними зусиллями, завдяки командній роботі можна вирішити багато питань. «Влада ці питання бачить, розуміє, узагальнює, напрацьовує дієві програми і всіляко сприятиме їх реалізації і в подальшому», - підкреслив він.

http://valky-rda.kh.gov.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар