-->

23.12.18

“Укрпошта” повідомила, як у наступному році буде доставляти пенсії

Консенсус досягнутий після прийняття рішення про виділення Укрпошті 500 млн грн на покриття збитків, пов'язаних з послугою доставки пенсій.

“Укрпошта” разом з Пенсійним фондом досягли згоди щодо доставки та виплати пенсій у наступному році. Про це повідомили в прес-службі компанії.

Консенсус досягнутий після прийняття рішення про виділення “Укрпошті” 500 млн грн на покриття збитків, пов’язаних з послугою доставки пенсій.

Філії “Укрпошти” у всіх областях України успішно провели переговори і підписали відповідні протоколи з регіональними управліннями ПФУ.

Найближчим часом очікується укладення відповідних угод між Пенсійним фондом і “Укрпоштою” у всіх регіонах України без винятку.

Таким чином, всі пенсіонери, які отримували пенсії в “Укрпошті”, і ті, хто бажає це зробити вперше, безперешкодно будуть їх отримувати через “Укрпошту”.

Крім того, в компанії обіцяють працевлаштувати на вакантні посади колишніх працівників, якщо ті виявлять таке бажання. Наразі в “Укрпошт”і доступні 1,2 тис вакансій листонош і 667 – операторів. Як повідомлялося, 1 листопада 2018 року “Укрпошта” заявила про скорочення адмінперсоналу на 30%.

Також в планах компанії – відновити найближчим часом роботу понад 50 відділень зв’язку, а також запустити 11 нових.

На виконання доручення президента щодо забезпечення діяльності мережі відділень поштового зв’язку в сільській місцевості з 17 грудня поточного року “Укрпошта” офіційно припиняє всі дії, пов’язані з оптимізацією сільської мережі.

Нагадуємо:

За три квартали 2018 року “Укрпошта” збільшила чистий дохід за основними напрямками діяльності на понад 1 млрд грн порівняно з аналогічним періодом минулого року.

Незважаючи на збільшення доходів, фінансовий результат компанії за 9 місяців поточного року є збитковим у розмірі 514,1 млн грн.

Основною причиною збитків є надання Пенсійному фонду послуги доставки пенсій за тарифом 2004 року, що покриває лише 60% її собівартості.

Немає коментарів:

Дописати коментар