-->

29.01.19

Підтвердили статус постраждалого внаслідок Чорнобильської катастрофи 8 буковинцям

24 січня 2019 року, відбулося засідання обласної комісії з визначення статусу осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи. Члени комісії, відповідно до подань райдержадміністрацій та виконавчих органів місцевого самоврядування, розглянули 10 особових справ громадян стосовно видачі їм чорнобильських посвідчень та прийняли рішення щодо підтвердження статусу постраждалого внаслідок Чорнобильської катастрофи 8 особам, та 2 особові справи повернуті структурним підрозділам соціального захисту на доопрацювання. Про це повідомляє прес-служба Чернівецької ОДА.

Довідково. Обласна комісія з визначення статусу осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, утворена розпорядженням облдержадміністрації від 08 серпня 2018 року № 799-р на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11.07.2018 № 551 «Деякі питання видачі посвідчень особам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, та іншим категоріям громадян».

За період з 8 серпня 2018 року до 24 січня 2019 року відбулся 6 засідань комісії, на яких розглянули 70 особових справ громадян та прийняли 63 рішення щодо підтвердження статусу постраждалого внаслідок Чорнобильської катастрофи, 2 рішення щодо направлення особових справ на комісію зі спірних питань вмзначення статусу осіб, якібрали участь у ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС при Міністерстві соціальнї політики України та 5 рішень щодо повернення особових справ громадян на доопрацювання.

Немає коментарів:

Дописати коментар