-->

03.03.19

В Лисичанську пропонуть економити на вдовах чорнобильців (відео)

Ми вже давно знаємо про цинічне ставлення державної влади до чорнобильців, але деякі міські депутати  можуть з легкістю перевищіти цей цинізм ..., але це вже занадто!

Першого березня, на засіданні 61 сесії Лисичанької Міської Ради, де розглядалося питання виконання та затвердження програми соціального захисту громадян які постраждали від Чорнобильської катастрофи на 2019-2021 роки, депутат Шкарупа Ольга Сергіївна від депутатської фракції "Лисичани" (народилася 29.04.1986 р., освіта вища, безпартійна, Державний вищий навчальний заклад "Лисичанський нафто-хімічний технікум", викладач ІІ категорії хіміко-технологічних дісциплін), член комісії з питань соціально – гуманітарного розвитку, запропонувала скоротити чорнобильську програму:

"... я предлагаю, сократить в 2 раза. Не 140 тыс., а хотя бы 70 тыс.. Удалить эту самую статью которая - выплаты вдовам, а 50 тыс. оставить. Таким образом мы съэкономим за 19 год 85 тысяч."

На кому бажає "съєкономить" ця людина? Хоча після такої її пропозиції виникають великі сумніви, щодо людяності цього "викладача ІІ категорії", і дуже великі побоювання, щодо напрямку гуманірного розвитку міста.

Перегляд відео за посиланням https://youtu.be/oIwYSIUlizY?t=3980



Немає коментарів:

Дописати коментар