-->

19.06.19

Журналісти відшукали незвичайні пам’ятки Чорнобиля (відео)

Кількість відвідувачів Чорнобильської зони зросла у два рази. А до кінця року там готуються прийняти сто тисяч туристів.

Журналісти ТСН пройшлися зоною відчуження і підготували підбірку найнезвичайніших туристичних пам’яток Чорнобиля.

Прип’ятський лис Семен із Чорнобильської зони відчуження став зіркою соцмережі через свою комунікабельність і прихильність до людей. Лис Семен зовсім ручний, його часто підгодовують туристи і публікують з ним фото. Парк атракціонів у місті Прип’ять – одне з найпопулярніших місць в Чорнобильській зоні відчуження. Парк, розташований неподалік від ДК «Енергетик» і готелю «Полісся», і знаменитий своїм колесом огляду, яке туристи фотографують чи не частіше самої ЧАЕС. У 2017 році туристи з Польщі вперше запустили колесо огляду в Прип’яті. Відео з’явилося на YouTube. Адміністрація Прип’яті каже, що це фейк. Небагато знають про незвичайний об’єкт – загоризонтну радіолокаційну станцію «Дуга», що досі підноситься над безлюдними лісами чорнобильської зони відчуження.


Як писав “Вголос”, хитрий житель Китаю організовував туристичні поїздки в “Чорнобиль”. Усі залишалися задоволеними, оскільки антураж відповідав, дозиметри показували те саме, що і в Прип’яті, і завжди було, що розповісти друзям та знайомим. Однак в підсумку виявилося, що любителів екстремального відпочинку відправляли зовсім не в зони відчуження ЧАЕС, а в російський Челябінськ.

https://vgolos.com.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар