Яка частина ягід містить антиоксиданти.
У виноградних кісточках містяться потужні антиоксиданти, зокрема, токоферол. Вони настільки сильні, що здатні запобігти деякі види онкології.
Також насіння винограду зміцнюють кровоносні судини і очищають кров від шкідливих речовин. Особливо рекомендується не нехтувати кісточками людям, страждаючим серцево-судинними захворюваннями.
Користь виноградних кісточок пов’язана з високим вмістом вітаміну Е, а також кальцію і калію. Виноградні кісточки використовують для одержання цінного рослинного масла, борошна і виноградного порошку.
При регулярному вживанні в їжу винограду з кісточками організм буде захищений від стресів. Крім того, виноградні кісточки виступають як природний антиоксидант і перешкоджають процесам старіння.
Багато виробники Бадів використовують екстракти, отримані на основі виноградних кісточок, в процесі виробництва своєї продукції.
Тепер про протипоказання. Медики не рекомендують поглинати виноградні кісточки у великих кількостях. Це може спровокувати апендицит, а також проблеми з шлунком і кишечником.
Немає коментарів:
Дописати коментар