-->

23.02.20

Ділимося інформацією, проблємами, досвідом (оновлено, додані посилання на підключення)

Не одноразово чув таку фразу: ви спочатку визначіться з узгодженою позицією, щодо питання відносно якого є проблєма, а потім приходьте з вимогами. Таким чином діє влада якщо хоче відкласти справу у "довгу шухляду".

На жаль ми досі (майже за 34 роки) не можемо ефективно протидіяти такому "розводу" з боку офіційної влади. Але треба вже нарешті якось "розумнішати"!

Пропоную, наприклад у месенджері Viber (або інших соц.мережах) створити спільноти у різних регіонах України для обговорення найбільш болючих питань, та їх погодження.


Така пропозиція вже є! В месенджері Viber створено спільноту громадян які постраждали внаслідок Чорнобильскої катастрофи в Донецькій області з назвою: ЧАЕС Донецька обл.  Долучайтеся!

Одночасно створено спільноту для спілкування керівників чорнобильськіх громадських організацій України - ЧАЕС УКРАЇНА. Якщо пропозиція буде прийнята - адміністратора спільноти буде змінено відповідно пропозицій спільноти.

Пропозиція надійшла - реагуйте.

Как присоединиться к сообществу в Viber - смотрите на сайте поддержки Viber





4 коментарі:

Сергей Нехаевский сказав...

Что то Вайбер говорит что таких контактов не найдено. Подскажите как зарегистрироваться

alder сказав...

https://www.youtube.com/watch?v=d7d3IO4sSlM

Сергей Нехаевский сказав...

Ну и что? Сделал все как сказанов ролике: @ЧАЭС Украина, и ничего...

alder сказав...

Прямая ссылка на подключение: Приєднуйся у Viber до ЧАЕС УКРАЇНА https://invite.viber.com/?g2=AQA20dcTg2vwBksdhKBLir61vtF0NcwduDnms5KLdaj7i1dYlr0QBhizSyCBfhze

Дописати коментар