-->

21.02.20

Ініціативна група інформує про спільну зустріч з посадовцями Мінсоцполітики

2020-02-19 в Міністерстві соціальної політики в Україні відбулася спільна зустріч членів Ініціативної групи з питань захисту Конституційних прав громадян, які брали безпосередню участь у ліквідації Чорнобильської катастрофи — катастрофи планетарного масштабу та її наслідків з посадовими особами міністерства, яких представляла Дейнега Ольга Петрівна.

На цій зустрічі було розглянуто покроково, ретельно навіть скрупульозно окремо кожне питання чорнобильської проблематики, які були викладені у пропозиціях Ініціативної групи.

На думку Ініціативної групи зустріч мала ознаки дружньої родини, яка зібралася і в теплій дружній обстановці вирішувала болючі питання сьогодення, які потребують негайного вирішення. Знайшли не просто порозуміння, а домовилися спільно вирішувати порушені у пропозиціях Ініціативної групи питання.

Далі будемо співпрацювати по процедурі, передбаченої чинним законодавством України

Шановні побратими!

Долучайтеся до процесу встановлення соціальної справедливості по відношенню до всіх категорій громадян, які брали безпосередню участь у ліквідації Чорнобильської катастрофи — катастрофи планетарного масштабу та її наслідків!

Немає коментарів:

Дописати коментар