-->

31.05.20

Хто справжній президент ВГОІ "Союз Чорнобиль України"? :(виправлено:)

Схоже боротьба за керівництво ВГОІ "Союз Чорнобиль України" переходить в стадію загострення. 

Так на офіційному сайті організації, за вихідним №118 від 20 травня 2020 року, з'явилося звернення до міністра соціальної політики Лазебної М.В., директора Фонду соціального захисту інвалідів Сіроштан А. Г., в якому президент ВГОІ "Союз Чорнобиль України" Володимир Войтов повідомляє про те, що в період карантину ніякі заходи в організації проводитися не будуть. 

Одночасно повідомляється, що проведення "надзвичайної позачергової звітно-виборчої конференції" є ні чим іншим, як свавіллям. 

Раніше на сайті публікувалися звернення до поліції, керівника ЄДРПОУ та міністра юстиції України.

Але вказане звернення ніяким чином не завадило проведенню заходу, про яке йде мова у листі.

Як і планувалося, позачергова надзвичайна-виборна конференція ВГОІ "Союз Чорнобиль України" відбулася 25 травня 2020 року, про що свідчать публікації на чорнобильських сайтах інформаційного повідомлення за підписом президента ВГОІ "Союз Чорнобиль України" - Михайла Хрущенка. 

Повідомляється про обрання нового складу Центральної Ради та Центральної Ревізійної комісії "Союзу Чорнобиль України". Внесені зміни до Статуту ВГОІ "СЧУ". Напрацьовано проведення заходів до 35-х роковин Чорнобильської трагедії. 

Як бачимо, тепер маємо двох президентів ВГОІ "Союз Чорнобиль України". 

Якого з них визнає влада, побачимо. Але головне якого визнають чорнобильці!



Звернення до поліції
Звернення до поліції

Термінове повідомлення

Звернення до ЄДРПОУ

Звернення до поліції


6 коментарів:

Сергей Нехаевский сказав...

З своєї сторони, як Голова Донецької обласної організації ВГОІ "Союз Чоронобиль України" та як член Центральної Ради Союзу можу офіційно повідомити, що ніякої правомочної надзвичайної виборчої конференції ВГОІ "Союз Чорнобиль України"не відбулося! Свавілля пана Хрущенко та тих хто з ним, інакше, як спробу захобити владу в Союзі я назвати не можу. Ніхто йому ніяких повноважень не надавав. Делегатів на конференцію оласні організації не вибирали і участь в ній не приймали. Вся так звана конференція була спотворена керівниками Киїіської, Чернігівської та Харьковської обласних організацій, які вирішили, що вони можуть вирішувати все за інших чорнобильців України. Нажаль, їхні дії ведуть до розколоу Союзу і відволікають нас від того, щоби вирішувати дійсні проблеми чорнобильців. Але я запевняю побратимів-чорнобильців, що ми не дозволимо їм вносити роздрай в наші ряди. Тільки якщо ми будемо об'эднані - ми в змозі вирішувати наші проблеми!!!

Unknown сказав...

Нормальні та грамотні люди можуть подивитись до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та громадських формувань. Там чітко написано ВОЙТОВ ВОЛОДИМИР ВАСИЛЬОВИЧ, є керівник ВГОІ СЧУ. Цим все сказане, те що пишуть на заборах різні самозванці хрущенки, і компані - це іхні проблеми, і безграмотність.
ДОРЕЧІ ЖОДНЕ З ВИСТАВЛЕНИХ ТУТ звернень Войтова НЕ ВІДКРИВАЮТЬСЯ.

Анонім сказав...

Одним из активистов по замене руководства организации ВГОИ СЧУ был представитель от Винницкой области, бывший ее председатель Бойчук Н. П.
В ноябре 2019 года Николай создал другую организацию с новым названием возглавил ее, код ЕДРПОУ 43330662 "Областная организация ликвидаторов и членов семей"
Причем 03/03/2020 года будучи руководителем другой организации приехал на заседание Центрального Совета ВГОИ СЧУ?
В какой стране один человек руководит 2 разными организациями одновременно?
Этот человек 25 мая 2020 года участвует в работе конференции и принимает решение!
Как теперь считать голоса когда явная подтасовка делегатов была?

Иван

Владимир сказав...

Что вы так за Войтова переживаете?,да пошел он ,он ноль нечего не делал для защиты наших прав,занимался своим благосостоянием.

Анонім сказав...

Владимир!
Не за Войтова волнуемся, а за законною процедурою избрания председателя! Для Вас, меня и др колег никакой разницы нет Войтов, Хрущенко, Бойчук и т. д
Законность главный наш аргумент
Все прикормленные головы СЧУ должны уйти!
Есть власть ей править, есть организация ВОВЧ и др!
На СЧУ свет не сошелся
Но нельзя так нагло обманывать колег
Нельзя

Анонім сказав...

Як ви всі остогили своєю гризнею за владу! Тільки те й робите, що паразитуєте на тілі ВГО,аби зірвати побільше від держфінансування, бо його все одно ніколи на всіх чорнобильців не вистачало.

Дописати коментар